- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И аз да си споделя :(
Явно и аз трябва да споделя. Направо не знам как да започна, не знам какво искам- не пиша нито за съвет, нито за съчувствие, може би искам просто да си споделя- там където малко хора ме познават. След почти 5 годишна странна връзка може би дойде и краят. Не искам да свършва адски много го обичам, адски много съм привързана и не знам какво ще се случи от тук нататък, притеснявам се от утрешния ден, от утрешния ден без него. Толкова ми е празно и болно в момента, все пак това е една голяма част от живота ми, а вероятността да останем приятели едва ли- може да си го обещаваме, но няма как да се получи. За момента искам да си остана сама, наранена съм достатъчно. Но когато дойде момента за ново момче- изпитвам страх, не искам да опознавам никого, с НЕГО се чувствам/х сигурна, знам какво прави във всеки един момент. И на всичкото отгоре не ми е само до това, нямам на кого да се опра- не искам да натоварвам майка ми с моите проблеми, а приятелите ми веднага почват да говорят кой кого е наранил, кой какво е направил, това няма никакво значение- били сме заедно обичаме се, каквото и да е било било е.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!