.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Повече от фен Аватара на Teenhelp1

Моята История...

Дълга е, но ще се опитам се опитам да я съкратя.Мислех по-рано да пиша тук за съвет, но исках да се справя сам и успях за време...Няма значение ето и историята.

Ще давам направо.Връзката ни продължи година и 4 месеца всичко започна с момиче, което ме обичаше ужасно много.Аз й казах ,че не я обичам и че няма да мога но щом иска ще й дам шанс защото исках.Времето минаваше бяхме заедно и си бяхме като нормална двойка...почти.Аз я наранявах не съм бил с други момичета.Точно сега не искам да обяснявам как ще ви кажа ако поискате.
    Както и да е тя ми прощаваше,но аз започнах да я ценя и обичам защото видях,че тя обича истински и никой друг не може да ми даде това,което тя ми даваше.
    Късали сме и пак сме се събирали.Тя се запозна с някои от моите приятели в началото нямаше нищо.После стана лошото стана голяма бъркотия опитвахме се да уредим един приятел с някое момиче...
    Не знам как точно да ви го обясня, но ще опитам по-натам в темата.Важното е да ви разкажа самата история за сега.
    Тя искаше да не я оставям да съм винаги с нея да съм нейното момче.Аз започнах да я ценя и обичам все повече.
    Спора между тях играе важна роля, но тя не ми каза какво точно се случило а по това време аз не бях сигурен в себе си какво искам.Чудех се защо не ми каже какво точно става аз знаех, но не точно и защо го прави.Съмнявах се все повече и на края наистина не знаех какво да правя и я оставих.Тя чувстваше,че съм я предал, но ми прости.
    Тя си ме върна обратно.След това (от деня които ме си ме върна това продължи с месеци и беше през лятото) всичко беше страхотно всяка секунда,която прекарахме заедно.Изживяхме една уникална нощ заедно на един панаир/събор.Аз през това време я обикнах и оцених.
    Тръгнахме на училище всичко си беше наред за време, но тя доста ме ревнуваше.Имаше спорове, но не бяха толкова сериозни.Важни хора за нея починаха и тя губеше желанието си за живот и да се бори.Аз разбира се бях до нея и я подкрепях.След няколко месеца почти се оправи и всичко си беше добре отново.
    След време тя започна да ревнува ужасно много и старите рани се отвориха.Тя ме зарязваше няколко пати аз си я връщах.Всичко беше добре няколко месеца.До около януари/декември тя започна да губи надежда и като видеше хората с които съм я наранил тя побесняваше.Аз и казах,че всичко ще се оправи.Тя ме зарязваше връщах си я,но не беше същата.Държанието й към мен се промени.Успях да и помогна да се държи както преди.Бяхме щастливи.Прекарвахме си страхотно имаше огромна страст и любов между нас.
    Тя ме заряза към 10-11 февруари.За Св.Валентин бяхме заедно от там нататък.Тя започна да ме отблъсква да се държи гадно.Аз я питах защо е така и какво има тя каза,че няма нищо ,но беше очевидно,че има нещо.Мисля,че беше така до 15-16.Тя ме остави и каза,че не ме обича.Не можех да повярвам знаех,че ме обича любов като нейната не може да угасне.Аз и казах,че лъже след време ми каза,че всичко е било лъжа само за да предпази мен и нея ,че винаги като види тези хора заради които е била наранена побеснява,изнервя се и й става гадно.Опитах да си върна около 2 дена казах и че ще и помогна да забрави всичко само да ми позволи, че я обичам и ценя повече от всичко.Тя знаеше това защото и го доказах.Тя ми е прощавала много пъти за много грешки големи и малки...
    В петък в училище си говорихме просто като приятели казах и че си тръгвам а тя не обича да си тръгвам,но след като не сме заедно не трябва да има нищо.Запътих се тя се ядоса върна се в стаята.Тръгнах след нея тя не видя исках да я успокоя и да си я върна по този начин застанах на вратата тя беше седнала и не ме виждаше застанах на вратата и я гледах реших да не отивам защото бях наранен и ако ме отблъснеше пак щях да се срина.Както и да е тръгнах си.
    В скайп си писахме тя каза,че когато влезна в стаята се е ядосала и заплака и че когато си говорихме е искала да ме целуна и да се сдобрим,но тогава е минал този приятел станало й е гадно и ми каза да си тръгна.
    Тя реши да е с друг за да ме забрави и да не я боли повече опитах да си я върна до днес.Тя отиде при другия преди няколко часа не мисля ,че всичко е свършило надявам се да има още шанс тя ще го остави заради мен.Много пъти ми е прощавала и се е връщала при мен казвала е до тук сме,но пак се е връщала.Сега каза,че не иска да се връща назад.

И така чудя се какво да правя да я пусна да си тръгне (което не искам защото я обичам и я ценя повече от всичко както тя мен) или да опитам да си я върна ?
    Или просто дайте някакъв съвет.
    Ако искате подробности за нещо ми кажете може и дискусия от днес или преди няколко дни,но на ЛС.
    Между другото съм на 17.

Съжалявам , но е доста дълго а това е къса версия.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 02-18-2012 на 12:06

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не се сдържах този път и реших да отговоря. Честно да ти кажа много объркано си го написал, половината неща ги схванах, няма да ти обяснявам колко грешки си направил и т.н., и без това няма да се поучиш. Сега по темата - за мен тази мацка само прескача от момък на момък като калинка на цветчета, с други думи - не знае какво иска. Какво е това нещо - обича те, ама не те иска, искала те, ама сега е с друг .. Аз не ги разбирам тези неща. Най-добре я остави да си чупи главата, и то не защото много я обичаш, а защото ще е абсолютна грешка да си губиш времето с човек, който не знае яде ли му се или му се е**.

Знам,че е объркано и имам грешки.Може да не си разбрал, но преди това не е била с друг сега е за 1-ви път за да ме забрави...

С друг е за да те забрави, и същевременно продължава да ти обяснява, че искала да те целуне и т.н.? Не ти ли изглежда поне мъъничко странно? На мен направо ми мирише на странно. Мацката е свикнала да те има винаги, когато поиска и ти винаги си бил насреща, нали така. И сега, когато се е появило нещо ново хем не иска да загуби сигурността си с теб, хем иска да е с другия. Както казах - не знае какво иска, бягай далеч.

Poli пусни си твоя тема не спами в мойта.
    Wednesday прочете ли го цялото ? Преди това тя ме обожаваше доказа ми,че ме обича истински с неща с който е правила за мен и с държанието си.Тя не е такова момиче нито такъв човек.

Прочела съм го абсолютно цялото, няма смисъл да отговарям ако не бях го прочела. Тя може да не е такъв човек, но това показва с държанието си. Тя ако знаеше какво иска първо - нямаше да е на тези години вече и второ - нямаше да постъпва по този начин и да наранява и теб, и себе си .

Добре да кажем,че не е както ти казваш друга причина може ли да има ?

Ами представи си, че вече чувствата не са такива, каквито ти си мислиш, че са. И аз, и ти, и всеки друг може да гадае само какво мисли и чувства тя. Ако любовта наистина се е изпарила това, което тя прави в момента е просто, защото е свикнала с теб ( говоря за целувките и всичко останало, което ти е казала ). Пубертета е коварно нещо да знаеш

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ох,от дългият ти пост нищо не разбрах.Толкова е объркано всичко.
    Какви са тея сдобрявания,караници през 2 дена?!Как се разлюбвате и залюбвате през седмица?Когато държиш на някой ще се опиташ да бъдеш по толерантен,по-добър.Не става то след дъжд ,качулка.Къде са ценностите ви в тази връзка?Според мен отдавна всичко си е отишло,след като е решила да те забрави...Явно си си попрекалил.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Супер фен Аватара на shmatarok
    Честно казано, не ти разбрах много писанията, много объркано си го описал. Прочетох цялото, ама голяма мъка..
    Може би трябва да я оставиш да я видиш дали ще си седне на задника и ще те потърси или ще продължи да се чуди с друг ли иска да е, с теб ли или с трети. Струва ми се, че сте в някакво състояние на хем да сте свикнали един с друг до такава степен, че да не можете да се разделите, хем сте си омръзнали или поне ги няма чувствата.

Наистина е объркано даже и аз се чудя как да си го обясня...Съжалявам.Питайте това, което не сте разбрали.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 02-18-2012 на 13:15

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Пиша ти го директно,няма смисъл да си играете на аз гоня ти гониш или даже по-просто казано след всичките раздели и събирания е най-добре,или да си дадете доста време за размисъл или направо да потърсиш любовта другаде.

Може би си прав.
    Последно редактирано от Teenhelp1 : 02-18-2012 на 14:49

От всичко само не разбрах по какъв начин си я наранявал,как си оставил чувствата и с този твой приятел да прерастнат в нещо повече(разясни се),от първите три реда след като видях,че е тръгнала с друг,разбрах,че е първата тъпачка.Имал съм две връзки едната година и 5 месеца като твоята и я зарязах заради изневяра,другата пак заради изневяра..абе момичетата много изневеряват бях се сринал целия.Ох мн спамя братче .. казвам ти направо.Ако нещо е станало пак ще стане,тоест вие непрекъснато ще късате,тя ще се натиска с още един двама .. не си е работа Клъц,Клъц на връзката и си ти с нови сили
    СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ !

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Няма смисъл във "връзката" ви. Приеми, че нещата вече не са същите. Тя е била наранявана прекалено много пъти и може би вече всичко ѝ е в повече. Остави я да прави каквото иска и тя сама ще реши иска ли те обратно или иска да продължи и да не поглежда назад.
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Цитирай Първоначално написано от bebeemalko Виж мнението
    Няма смисъл във "връзката" ви. Приеми, че нещата вече не са същите. Тя е била наранявана прекалено много пъти и може би вече всичко ѝ е в повече. Остави я да прави каквото иска и тя сама ще реши иска ли те обратно или иска да продължи и да не поглежда назад.
    Може би така е най-добре.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми... оправи си вътрешния свят и нагласата като начало. Тва е една по далчена идея.

Инак зарязвай я на секундата. Туй вашето не е любов, само се дебнете като две съседски кучета. Запомни че ревност, съмнение и несериозност няма място в една връзка. Появят ли се... значи нещо доста зле е тръгнало.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си