- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към всички!!!
Имам един въпрос:
харесвам едно момче, с което съм израснала и незнам какво да правя, защото то вече не живее в България, а само си идва всяко лято и аз дори незнам дали си има гадже. Моля помогнете, благодаря ви предварително.
100%- си има приятелка,по-добре не му казвай че го харесваш
Еми ще видим какво ще стане това лято, защото разбрах, че и той ме харесва, но той не знае, че аз знам.
Какъв е смисъла да му казваш, че го харесваш или др, щом след края на лятото пак ще замине?
След това ти ще си наранена и разочарована...
Всички сте прави, но не съм сигурна, защото не искам да се отказвам. Може би ще ви послушам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не съм сигурна, защото не искам да се отказвам от него, но най-вероятно ще ви послушам.
като не е в България поддържаш ли някакъв контакт с него въобще? знаеш ли нещо за него като сте "израстнали заедно", защото хората не винаги си седят същите - израстват. съдейки по това, че не знаеш дали има приятелка, не сте си особено близки.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз имам въпрос към теб. Защо според теб харесваш него точно, а не някое друго момче? Досега не си ли срещала и някой друг, с когото да има тръпка?
Не знам на колко си, но ако бях момиче в твоята ситуация, щях да се оглеждам за други възможности; а лятото бих му пуснала 2-3-15-100 пъти, да си го изживеем на макс и да забравя цялата история. (макар че, ако бях момиче, щях да съм голяма курва).
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
На колко години сте? Имам позната с приятел,който учи в Англия-заедно са от 2 години,поддържат си някаква комуникация,естествено може би не е същото,но още се държат и са си заедно.Рядко се случва,но не е невъзможно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз всъщност съм още малка на 13 години харесвам го, защото го познавам прекалено много и той не е копеле като другите например от нашия клас или други. Всички мислят за секс и такива неща а аз още така да кажа не съм готова за това.
Последно редактирано от nqkakwa si tam : 02-18-2012 на 20:48
Значи забрави за съвета, който ти дадох.
В живота не винаги получаваме това, което искаме. Особено в любовта. Връзката, която търсиш е непрактична. Едно лято ще си щастлива и останалите 9 месеца ще те разяжда отвътре разстоянието. По-добре сега да си кажеш не и да потърсиш друг. Ще намериш свестни пичове, не се притеснявай.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Щом си на 13,подкрепям останалите-най-добре намери някой от тук-на тази възраст връзките от разстояние просто не оцеляват.Или друг вариант-ходете си през лятото,останалата част от годината просто си бъдете поотделно.Но няма да е лесно-може той да си намери там друго момиче,може и на теб да ти писне.
При момичетата е по-друго-ако си имаш т.нар "приятел с привилегии" и го правиш постоянно с него,рано или късно възниква някакъв вид близост,чувство,което у него го няма,тъй като окситоцинът(който се отделя след секс) на жените действа по-силно като хормон на привързването.Ако пък си момиче и тръгнеш да си лягаш всяка вечер с различен,пак не е оферта,защото нито той познава потребностите и особеностите на тялото ти,нито ти неговите-може да се получи,може пък да не......Това в общия случай.Иначе има хора и хора
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Незнам как да се окажа от него, защото от свети алентин до днес само мисля за него и само го сънувам. Всяка нощ не мога да заспя без да помисля за него. Незнам какво да правя...
И момчетата се привързват при такива взаимоотношения, окситоцинът е хормон на допира, колкото и да е зависим от естрогена. Плюс това имаме нуждата да ви закриляме и дори само от един секс и минутите след това в леглото могат да прераснат в нещо повече.
А, ако се колебаеш, дали ще се получи с някой или не, нали знаеш какъв е начинът да разбереш. За мен такъв залог е много апетитен.
Ако беше момиче, щеше да имаш различно отношение към доста неща, защото щеше да се влияеш от физическото си състояние и т.н.
Забрави да имаш цици и вагина и в същото време да мислиш като момче с пенис.![]()
Авторке, ако сърцето ти казва да му кажеш, му кажи. Не допускай само да се измъчваш. Защото ситуациите в живота на много хора са еднакви, но развитията са съвсем различни, защото ние сме различни.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Благодаря на всички!!! Има още време до лятото, ако някой се сети за нещо да пише. Ще обмисля всички съвети, които ми дадохте. Благодаря ви отново!!!