.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Въпросче към всички!!!

Имам един въпрос:
    харесвам едно момче, с което съм израснала и незнам какво да правя, защото то вече не живее в България, а само си идва всяко лято и аз дори незнам дали си има гадже. Моля помогнете, благодаря ви предварително.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Няма смисъл!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на trabi_bs
    100%- си има приятелка,по-добре не му казвай че го харесваш

Добре ама всяка нощ го сънувам

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Цитирай Първоначално написано от nqkakwa si tam Виж мнението
    Добре ама всяка нощ го сънувам
    познато ми е,ако наистина обичаш някой по добре го пусни и не му разваляй живота

Еми ще видим какво ще стане това лято, защото разбрах, че и той ме харесва, но той не знае, че аз знам.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Какъв е смисъла да му казваш, че го харесваш или др, щом след края на лятото пак ще замине?
    След това ти ще си наранена и разочарована...

Всички сте прави, но не съм сигурна, защото не искам да се отказвам. Може би ще ви послушам.

Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Какъв е смисъла да му казваш, че го харесваш или др, щом след края на лятото пак ще замине?
    След това ти ще си наранена и разочарована...
    Факт. Няма смисъл. А пък връзка от разстояние не си е работа.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не съм сигурна, защото не искам да се отказвам от него, но най-вероятно ще ви послушам.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    100%- си има приятелка,
    И как разбра?
    По темата - не си струва!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като не е в България поддържаш ли някакъв контакт с него въобще? знаеш ли нещо за него като сте "израстнали заедно", защото хората не винаги си седят същите - израстват. съдейки по това, че не знаеш дали има приятелка, не сте си особено близки.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Всъщност аз знам почти всичко за него!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз имам въпрос към теб. Защо според теб харесваш него точно, а не някое друго момче? Досега не си ли срещала и някой друг, с когото да има тръпка?

Не знам на колко си, но ако бях момиче в твоята ситуация, щях да се оглеждам за други възможности; а лятото бих му пуснала 2-3-15-100 пъти, да си го изживеем на макс и да забравя цялата история. (макар че, ако бях момиче, щях да съм голяма курва).
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    На колко години сте? Имам позната с приятел,който учи в Англия-заедно са от 2 години,поддържат си някаква комуникация,естествено може би не е същото,но още се държат и са си заедно.Рядко се случва,но не е невъзможно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    макар че, ако бях момиче, щях да съм голяма курва).
    въх...защо? xDD
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    въх...защо? xDD
    Щото обичам да получавам и ми е трудно да се лишавам. Понякога ми е непонятно как си потискате природата заради социалните обстоятелства.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз всъщност съм още малка на 13 години харесвам го, защото го познавам прекалено много и той не е копеле като другите например от нашия клас или други. Всички мислят за секс и такива неща а аз още така да кажа не съм готова за това.
    Последно редактирано от nqkakwa si tam : 02-18-2012 на 20:48

Значи забрави за съвета, който ти дадох.

В живота не винаги получаваме това, което искаме. Особено в любовта. Връзката, която търсиш е непрактична. Едно лято ще си щастлива и останалите 9 месеца ще те разяжда отвътре разстоянието. По-добре сега да си кажеш не и да потърсиш друг. Ще намериш свестни пичове, не се притеснявай.

Щом си на 13,подкрепям останалите-най-добре намери някой от тук-на тази възраст връзките от разстояние просто не оцеляват.Или друг вариант-ходете си през лятото,останалата част от годината просто си бъдете поотделно.Но няма да е лесно-може той да си намери там друго момиче,може и на теб да ти писне.
    Щото обичам да получавам и ми е трудно да се лишавам. Понякога ми е непонятно как си потискате природата заради социалните обстоятелства.
    При момичетата е по-друго-ако си имаш т.нар "приятел с привилегии" и го правиш постоянно с него,рано или късно възниква някакъв вид близост,чувство,което у него го няма,тъй като окситоцинът(който се отделя след секс) на жените действа по-силно като хормон на привързването.Ако пък си момиче и тръгнеш да си лягаш всяка вечер с различен,пак не е оферта,защото нито той познава потребностите и особеностите на тялото ти,нито ти неговите-може да се получи,може пък да не......Това в общия случай.Иначе има хора и хора
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Незнам как да се окажа от него, защото от свети алентин до днес само мисля за него и само го сънувам. Всяка нощ не мога да заспя без да помисля за него. Незнам какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    При момичетата е по-друго-ако си имаш т.нар "приятел с привилегии" и го правиш постоянно с него,рано или късно възниква някакъв вид близост,чувство,което у него го няма,тъй като окситоцинът(който се отделя след секс) на жените действа по-силно като хормон на привързването.Ако пък си момиче и тръгнеш да си лягаш всяка вечер с различен,пак не е оферта,защото нито той познава потребностите и особеностите на тялото ти,нито ти неговите-може да се получи,може пък да не......Това в общия случай.Иначе има хора и хора
    И момчетата се привързват при такива взаимоотношения, окситоцинът е хормон на допира, колкото и да е зависим от естрогена. Плюс това имаме нуждата да ви закриляме и дори само от един секс и минутите след това в леглото могат да прераснат в нещо повече.

А, ако се колебаеш, дали ще се получи с някой или не, нали знаеш какъв е начинът да разбереш. За мен такъв залог е много апетитен.

Цитирай Първоначално написано от nqkakwa si tam Виж мнението
    Незнам как да се окажа от него, защото от свети алентин до днес само мисля за него и само го сънувам. Всяка нощ не мога да заспя без да помисля за него. Незнам какво да правя...
    Потърси си друг. Докато се вторачваш в един, ще се филмираш.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако беше момиче, щеше да имаш различно отношение към доста неща, защото щеше да се влияеш от физическото си състояние и т.н.

Забрави да имаш цици и вагина и в същото време да мислиш като момче с пенис.

Авторке, ако сърцето ти казва да му кажеш, му кажи. Не допускай само да се измъчваш. Защото ситуациите в живота на много хора са еднакви, но развитията са съвсем различни, защото ние сме различни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Благодаря на всички!!! Има още време до лятото, ако някой се сети за нещо да пише. Ще обмисля всички съвети, които ми дадохте. Благодаря ви отново!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си