- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросче към всички!!!
Не съм сигурна за другите затова предпочитам него - защото го познавам.
На колко години си ?
Така де,ако си по-малка няма да се увериш иначе,освен ако не си ,,очукаш'' главата.Лично мнение.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
на една и съща възраст сме само дето кат живее другаде става по различно. Например ако тук съм 6 клас там ще съм седми.
Имаше в предвид, че си на 13 и си по-малка. Липсва ти опит и трябва да се опариш, за да разбереш, че боли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ще бъде сладка болка! Свиркай си!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
А някакъв контакт въобще поддържате ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами всъщност пробвам се по facebook, но не става. Чудя се дали той не иска да говори с мен или просто сигнала не е стигнал до там. И така само с писма.
вредиш на себе си сама. наистина е най-добре да се огледаш наоколо и да видиш дооста по-различни неща от общия знаменател "копелета".
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ще ви послушам, но ако отидем някъде сами и той започне с флиртчета и аз какво да правя ще се вцепеня и сигурно ще припадна.
прекаляваш с драматизирането най-вече защото си неопитна. няма да припаднеш, спокойно. ( =
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
"Връзка" от далеч не е връзка..
Какво лошо, какви "флиртчета", какви припадъци. Той въобще харесва ли те? И какво си мислиш, че ще стане?
В някакви големи филми си се вкарала, а има цели 4 месеца до лятото.
Знам, че има цели 4 месеца до лятото, но свети валентин ми деиства много. И знам, че ме харесва, защото си е говорил с братовчед си и той (братовчед му) ми каза.
Абе много сложни неща.
Ахахаххаа форумни хулигани са се навъдили наоколо. Бих те натролил, щото само това заслужаваш, но няма да е интересно, щото ще ми се вържеш....
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ем.. напиши го някъде де. Аз от де да знам искаш захарни балончета.
А и доколкото виждам темата е адресирана до всички?! Разбери се какво искаш![]()
Последно редактирано от valdesbg : 02-19-2012 на 17:52
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И 3 реда с удивителни да изпишеш коментарът ти няма да изглежда по-умен. Пуснала си тема във форум - ще очакваш всякакви мнения.
По темата: той дори по фейсбук не иска да ти пише, какво те кара да мислиш, че би искал да е с теб, дори и само за лятото?
Ок отказвам се от него, а valdesbg да си гледа работата. Благодаря на всички.
Аз предлагам да му пусна писмо и да напиша каквото той ще ми напише.