.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Нормално ли е?

Такаам.. Аз съм седми клас. И съм имала само едно гадже за моят кратък тринадесетгодишен животец Имам предвид - не съм пред нервен срив. По-скоро не ми пука. Не знам. За мен това е без значение. Двете ми най-добри приятелки си имат гаджета, да не говорим преди тях що народ се изредил, а мен сякаш тия неща хич не ме интересуват. Просто ми е безразлично. И не го правя заради изпитите в края на годината - да уча повече или нещо от този сорт. Просто като се замисля - ми се струва, че съм... не знам... малка. Пък като гледам как преживяват разделите моите приятелки и ми настръхва перушината. Сякаш са очаквали едва ли не сватба. Понякога си мисля, че изпитвам нещо като страх, защото първото ми гадже ме заряза, а аз доста си го харесвах Бързо ми мина, обаче сякаш при мисълта, че ще ме зарежат, предпочитам да съм си самичка
    Та въпросът ми е: Нормално ли е да се отнасям с такова безразличие?

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Че защо да не е нормално?
    Някой хора си поставят това да си хванат гадже като фиксидея - което е лошо
    + си 7ми клас, нямаш ли си други по интересни занимания?????????

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    Абсолютно нормално си е. Не си длъжна да се водиш по твоите приятелки. Да следваш техните стъпки..
    Чувстваш, че не си заинтересована- няма и за какво. Когато му дойде времето.

Супер фен Аватара на paradosou
    Enchanting ти го каза. Не само, че не си длъжна, ами не би и трябвало да се водиш по тях.
    Последно редактирано от paradosou : 02-18-2012 на 16:06

Не, не. Вие сте ме разбрали грешно. Не се водя по приятелките си - просто ми е странно.
    Иначе много благодаря за съветите!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Даже според мен е хубаво.. На всичко ще му дойде времето, когато вече ти е дошло и на тебе няма да си толкова безразлична към този факт.. Явно просто в момента не ти е притрябвал приятел

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Ами даже е добре .. мислиш ли, че ще е добре да носиш такъв товар със себе си-не! А доколкото до нова връзка-избери точния човек

Супер фен Аватара на flo0pY
    Още по добре че не те интересуват тия неща гледай си учението и остави твоите приятелки да правят каквото си искат аз като видя някоя 14 годишна дето ми разправят че веча е била с 10-тина момчета това не ми прави никакво хубаво впечатление а напротив викам си е*аси к**вата ти си на 13 за къде бързаш когато дойде момчето за теб тогава е няма и да се пазиш до 30 годишна но се пак не бъди като твоите "приятелки" не знам защо всички гледате да сте като другите в всяко едно отношение по някога е по добре да си различен ; )
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен Аватара на xoxi
    А до преди години беше странно момиче на 13 да има гадже. Сега е странно, ако не си имала поне 5-6.
    По темата: Нормално е на 13 да не се вълнуваш от такива неща. На тази възраст си още дете. Освен учене, игри, излизания с приятели, спорт и т.н., не знам какво друго може да се върти в една детска глава.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Ще имаш предостатъчно време за драми кефи се сега когато не ти пука ии изобщо не трябва и да започва да ти пука
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Голям фен Аватара на reperw
    не е нормално...треа да са те минали поне 10... МОНАХИНЯ !ИДИ В МАНАСТИР !

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от xBadxApple Виж мнението
    В 7 клас играех Покемон кристал, бе. ;д
    Кой както се уреди, аз ги бях наредила вече няколко :Д
    Като че ли беше полезно, толкова ревах за единия, че след това си изградих имунитет :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple Виж мнението
    В 7 клас играех Покемон кристал, бе. ;д
    К'во като си играл бе мульоо .. Всеки си е различен .. развива се по различен начин .. ! Всички ли трябва да са като теб ???

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    ^ахахахах браво бе

Ами не знам. Но по-скоро е нормално ,защото и аз съм така, с разликата,че съм 9 клас. А щом ние сме така значи има и други.
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    не е нормално...треа да са те минали поне 10... МОНАХИНЯ !ИДИ В МАНАСТИР !
    Ти сериозно ли?!Съвсем нормално си е!Тя е на 13 не е на 18 замисли се малко .... т'ва,че ти си падаш по к***и не значи,че всички са като теб ;дд

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Съвсем нормално е ,напротив дори трябва да се радваш ,че не си като останалите твои връстници.Има много време,не го пропилявай с глупости.Имам в предвид,че трябва да си изживееш детството.Остави ги твоите приятелки,прави това което смяташ ти за редно. (;
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от Mirenа Виж мнението
    Ти сериозно ли?!Съвсем нормално си е!Тя е на 13 не е на 18 замисли се малко .... т'ва,че ти си падаш по к***и не значи,че всички са като теб ;дд
    Доста са ти бързи реутанчетата

Цитирай Първоначално написано от kikki Виж мнението
    И съм имала само едно гадже за моят кратък тринадесетгодишен животец //не съм пред нервен срив. По-скоро не ми пука. Не знам. За мен това е без значение. Двете ми най-добри приятелки си имат гаджета, да не говорим преди тях що народ се изредил, а мен сякаш тия неща хич не ме интересуват. Просто ми е безразлично. Просто като се замисля - ми се струва, че съм... не знам... малка. Пък като гледам как преживяват разделите моите приятелки и ми настръхва перушината. Сякаш са очаквали едва ли не сватба. Понякога си мисля, че изпитвам нещо като страх , защото първото ми гадже ме заряза, а аз доста си го харесвах Бързо ми мина, обаче сякаш при мисълта, че ще ме зарежат, предпочитам да съм си самичка
    Та въпросът ми е: Нормално ли е да се отнасям с такова безразличие?
    Ти сама го казваш-и го повтаряш през цялото време-не става дума за безразличие и незаинтересованост.
    Ти изпитваш страх-първото ти гадже те зарязва,приятелките около тебе надават сърцераздерателни вопли...
    Нормално е на 13 да се впечатляваш толкова лесно и да възприемаш несполуките-твои и чужди малко по-навътре отколкото трябва.Ако беше безразлична също нямаше да има нищо ненормално.Така че споко-всичко си е ОК при теб.
    Както казаха останалите-занимавай си се с останалите неща в живота си,времето и за гаджета ще дойде...

Според мен не трябва да се влияеш от постъпките на хората около теб. Всеки си избира кога и с кой да се обвърже. При теб нещата явно се развиват по-бавно. Нямаш никакъв повод на притеснения, дори бъди щастлива, защото си различна.

Нормално е разбирасе аз сам на почти 18 и сам на това мнение за вазрастта ти това да е най-големия ти проблем. А като става вапрос за раздяла моите приятелки сащо ги преживявят много тежко,кои знае какво се е случило и според мен трябва да се гордееш с това че не ти пука за такива неща

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    И аз съм 7-ми клас.Имала съм 2 гаджета,и бих могла да върна времето назад изобщо не бих тръгнала с тях.И мен не ме вълнува особенно,като дойде правилният тогава.
    Женско съм ;]

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Защо да не е нормално? Не си срещнала човека , който ще те накара да преодолееш целия страх и ще те накара да се почувстваш щастлива и специално. Не се затормозявай , пък и наистина си си права - малка си , за да се занимаваш с такива проблеми. Изживей си детството , че като ги гледам повечето седмокласнички и настръхвам - на 13, а вече са си простот*тки , буквално казано.

Не бързай, за всичко си има време.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ми супер си си така според мен.Няма къде да бързаш има много време пред теб.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

След като то толкова дълго време ни убеждава че ти е безразлично явно никак не ти е безразлично ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си