- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ако имате 1 милион лева какво ще направите с тях?
Ако имате 1 милион лева какво ще направите с тях?
е ти ми дай 1 милион, пък после ще му мисля![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Е, един милион, при това ЛЕВА, не са чак толкова голяма сума, нищо не са.Ще си пооправя малко животеца, иначе баш за т'ва което искам ми трябват много пари, един милион доникъде няма да ми стигне...
М ще си купя един хляб.Докато ги взема тези 1 милион инфлацията ще е така нарастнала,че само това ще мога да си купя!
Ще инвестирам.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще обиколя света..![]()
^
^
^Е да де, ама само за това стават.Но не и за...
...това.Примерно.
Ще си платя образованието в чужбина и там допълнителните квартири и тн, без да искам пари от родителите ми :Д Устройва ме префектно такава самостоятелност.
Everything changes, but beauty remains ...
Ще платя всички видове заеми на нашите. Ще си купя жилище, ще изкарам шофьорски курсове и ще инвестирам в собствен бизнес. Със сигурност ще ми стигнат.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Това въобще не са много пари! Единственото умно нещо което можеш да направиш е да ги инвестираш! В какво си зависи от тебе... Ако не го направиш ще ги изхарчиш за 0 време за боклуци и няма да разбереш кога пак ще си на същото положение каквото и преди!
Ще си купя хубав апартамент или още по-добре къща. Останалите ще вложа в бизнес.
30 000 ще дам за благотворителни каузи, деца с увреждания, деца без родители и.т.н
С останалите ще си купя самостоятелен апартамент, когато навърша 18 да си знам, че има къде да отида (не може цял живот да съм до полата на майка ми) . Ще посетя местата на които винаги съм искала да отида, ще си взема хубава кола и с другите ще се поглезя ахах
Ще си купя малко военна сила и ще стана Ел Президенте на някой тропически остров ; уреден до живот :Д :Д
Ще направя основен ремонт вкъщи/ще тряят доста пари/ ще си купя кола и ще купя една и на баща ми, ще си платя висшето и другите за харчене-мога да сложа половината в банка-тем подобни
Като за начало ще си платя образованието и след това ще ги инвестирам в собствен бизнес (още не съм решила какво точно, но ще бъде в сферата на производството, дрехи, обувки, може дори мебели). Пък за по нататък ще му мисля.