- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни
Някоя от вас пила ли е Ясмин? Аз пия от скоро /днес си взех третото хапче/ и нямам оплаквания засега, но искам да чуя и вашето мнение![]()
аз лично не съм но от приятелки съм чувала ,че също нямат оплакваниь![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
аз лично не съм но от приятелки съм чувала ,че също нямат оплакваниs![]()
LOUIS VUITTON e марката ;pP
Доколкото знам и Ясмин са нискодозирани,така,че ако са ти изписани от гинеколог не би трябвало да имаш оплаквания.Също съм чувала,че са подходящи за млади момичета.
На мен хич не ми се отразиха добре и се наложи да престана. Всъщност странините ефекти ми се появиха чак месеци по-късно. Но за всеки е индивидуално, така че просто ще видиш как ти действат на теб. Ако усещаш странни ефекти или , че почваш да напълняваш имай едно на ум.
както и в други теми съм писала- в началото пиех Ясмих, бяха ми предписани от гинеколог- явно не ми се отразиха добре, при пиенето на всяко хапче ми ставаше лошо, и на 10-11 ден ги спрях.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Да, от гинеколог са ми изписани. Предполагам зависи от организма до голяма степен. Майка ми също ги е пила и е нямала никакви оплаквания, а една приятелка напълня с 10кг. Ще видим как ще ми се отразят, дано да нямам проблеми.
Пия Линдинет 20 нямам проблем.Само да добавя,че напълняването от самите хапчета е мит...Те усилват апетита и ако се поддадете съответно си има последствията,но ако спазвате режим на хранене няма как да се случи напълняване освен +1/2 кг задържане на течности ;]]
Пила съм Ясмин преди време и прекратих приема, защото качих доста килограми ;(
мои приятелки също са го пили без каквито и да е било оплаквания, така че е много относително как действа на нас и как ще ти повлияе на самата теб .. дано при теб да няма странични ефекти![]()
They never planned for the future. They weren't supposed to get old and we were never supposed to grow up. The lost, the unwanted, and the abused came here with the purest of intentions, to build a place where there would be no rules, other than a peaceful existence.
Аз пих близо година.Освен,че качих 2 кг...имах страшни болки в очите можех да чета максимум 20мин.,ходих по сумати лекари всички ми казваха няма ти нищо...спрях ги понеже ми се наложи да пътувам и не си купих и изненадващо не ме боляха очите от тогава не съм пила не мисля и да пия.
InLoVe:P
Пих ги около 6 месеца и трябваше да спра, за да видя дали ми се е нормализирал цикъла, защото попринцип това им беше предназначението. Сега ги пия от два месеца. Никакви странични ефекти не съм забелязала. Гърдите порастват малко докато ги взимаш само, това е. През това време си правя редовно секс, той всеки път свършва в мен и всичко си е ок.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^и моите гърди порастнаха от хапчетата и съм доволнаиначе пия Линдинет 20 от 5 месеца и не съм наблюдавала странични ефекти,даже цикълът ми идва в един и същи ден.
И аз забелязах това с гърдите. Чувството някои от сутиените ти да са малки е доста приятноИначе имам някакво течение като цикъл няколко часа след като взема хапчето, но е много малко и в книжката пише, че е нормално. Все пак не е много приятно и се чудя кога ще спре. За очите - с лещи съм и съм нямала проблеми досега. Странното е, че дори отслабнах. Може би защото четох, че не от хапчетата се пълнее, а от апетита, който създават. Наложих си някакъв хранителен режим (ям по едно и също време всеки ден и ограничавам чипсове, шоколади и т.н.) и гледам на танците ми да се натоварвам малко повече, старая се да тренирам по 3-4 часа и има дори положителен ефект.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хей, извинявам се предварително, но за да не прравя нова тема, може ли да попитам тук?Такааа, значи аз вземам Джаз от септември, не съм видяла странични ефекти(все още) , но ми се наложи да си забавя МЦто. Говорих с гинеколог, и той ми каза същото, което беше написано в книжката-да не пия плацебото, а направо да почна нова лента. И днес приятеля ми реши да свърши в мен ... таа има ли някакъв риск? Да вземам ли ескапел, въпреки че съм страшно против .
А и още нещо-последно ми беше дошло na 3ти февруари, продължи си една седмица-долу горе до 10ти.
Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 03-03-2012 на 05:19
Би трябвало да си предпазена според мен. Гинеколожката ти не ти ли каза като говорихте?
Ами ,когато говорихме, не беше станало това...Питах я само за забавянето на цикъла и така . За мен не е огромен проблем да съм бременна, но все пак си е голяма отговорност и не смятам, че съм дотолкова готова . Дано всичко е наред
![]()
Споко, предпазена си.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!