Я, тези, които са ме виждали да метнат по едно мнение...
Значи....
Тъй като съм крайно неудовлетворена от русият си цвят и единственото му предимство е да изглеждам нормално и да забивам момченца си мисля да го сменя.
Та дилемата е синьо или червено.
Мисля си за синьо, светльо синьо всъщност, защото тъмните цветове не ми стоят добре и трябва да имаш много финни, женствени и красиви черти, за да си ги позволиш, а моите са...Хм, всъщност има нещо много мъжествено в мен (и няма лошо, де - просто тъмно синьото, тъмно червеното, черното и етц. тъмни цветове отпадат).
Не знам...Русото най-хубаво ми стои. То стои най-хубаво на всички, де. Просто...Не знам. Много лоши асоциации почнах да си правя.
Притеснявам се, че косата ми нито е достатъчно дълга, нито че съм достатъчно представителна, за да се откажа от русото, но пък то нито е достатъчно хардкор, нито ми помага на имиджа или косата, нито..Нищо. Само ми смекчава чертите.
Но пък мисля, че една синя/червена коса ще ми отнеме сериозният вид, ще изглеждам по-малка и полицията/учителите/обществото ще ме харесат още повече...
Пф, не знам, най-вече така си облекчавам проблемите в личен план, със смяна на цветът на косата....Колкото и дебилно да звучи. Просто ме разтоварва по някакъв начин, не знам. Промяната е хубаво нещо.
Аз съм тъпа.
Та, споделете по едно мнение/съвет, много ще съм ви благодарна.