.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Hybrid View

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Човек с проблеми си, защото пускаш серии от тролски теми в очакване на бурна реакция. Ако има нюфагс наоколо я получаваш и си доволен, но ако те погледне някой стар потребител най-много да събудиш съжаление и да си каже "а, да, пак тоя".

Самият факт, че имаш такива нужди е обезпокоителен. Нуждите ти от точно този тип забавление и точно този начин да си прекарваш времето в интернетите.
    А ако бях пуснал тема: Da givee MAIKA BALGARIA! SMRT ZA TURCITE I CIGANITE! Тогава всички щяхте да ми викате УРА! Защото сте патриоти и бихте умрели за родината. И тогава дори и да си бях същaта attention whore, нямаше да ми казваш колко не съм добре с главата.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    А ако бях пуснал тема: Da givee MAIKA BALGARIA! SMRT ZA TURCITE I CIGANITE! Тогава всички щяхте да ми викате УРА! Защото сте патриоти и бихте умрели за родината. И тогава дори и да си бях същaта attention whore, нямаше да ми казваш колко не съм добре с главата.
    Прав си, нямаше. Щях да ти докладвам темата, защото е на латиница.

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Прав си, нямаше. Щях да ти докладвам темата, защото е на латиница.
    Aaaa а аз щях да те псувам, че си чуждопоклонник, че не си националист и не уважаваш родината си, която те е кърмила! Българите сме най-великите на света, били сме велика балгариа, най-доbrite eba4i sme i imame nai hubavite jeni za razplod.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Aaaa а аз щях да те псувам, че си чуждопоклонник, че не си националист и не уважаваш родината си, която те е кърмила! Българите сме най-великите на света, били сме велика балгариа, най-доbrite eba4i sme i imame nai hubavite jeni za razplod.
    И отново тролоиден бълвоч и кръгът се затваря и започваме отново. Ако си отхвърлен от българското общество, не са ти виновни националистите.

Иначе ако напсуваш папа Йоан Павел втори пред поляци ирл, няма да се учудиш защо ти е разбита главата. Ако напсуваш Левски пред българи ирл, няма да се чудиш защо ти е разбита главата. Знаеш, че гаврата с нещата, които са святи за хората, провокират остри реакции. Знаеш и че не можеш да го правиш ирл, защото главата ти не е за един ден. А се чувстваш тооолкова добре когато го правиш и главата ти остава непокътната...

От тук нататък знаем какво следва. Ти ще си пускаш темичките, новаците ще ти се дразнят, ти ще им спориш и ще се чувстваш много голям. Толкова скучно...

Супер фен Аватара на HolyShit
    Псевдопатриоти

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Псевдопатриоти
    ААА НЕ! АЗ СЪМ ИСТИНСКИ МЪЖКАР НАЦИОНАЛИСТ! ОБИЧАМ МАЙКА БАЛГАРИА И БИХ УМРЯЛ ЗА ТАЗИ ЗЕМЯ ВЕЛИКА И ЮНАШКА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си