1. С какви пари ? Еми това си зависи от тебе Иначе образованието точно в Англия е 9000 лири Но ако не можеш да си гo позволиш има заем ,който може да ти отпуснат за това
2.Това е по-точно за САЩ , но и за UK е в ПЛЮС , а и за Cambridge и Oxford е почти задължително..
3.Университети изискват да се положи IELTS или TOEFL , но приемат и със Cambrdige сертификати - Трябва да имаш CPE или CAE - А или Б ( това не е на всякъде , за да провериш влизаш в сайта на дадения университет и там има entry requirements )
4.Можеш да кандидатстваш когато си поискаш И преди да си завършила и след като си завършила ( no ima srok 15.01 vsqka godina do koito trqbva da si pusnesh dokumentite v UCAS) . Ако пък например си 11 клас ще трябва да им пратиш г/д какви оценки мислиш , че ще имаш. ( за това не съм чак обеден , но мисля че е така ) . След като си минал матурите в БГ не трябва да държиш други изпити , освен ако това не са изпити ,изискани от дадения университет или изпита по английски език ( както споменах по-горе - IELTS(IELTS е изпит за UK ) или TOEFL(приемат го навсякъде по света) )
5. Е най - елитните са OXford и Cambrdige . Но има доста други известни и много добри университети .. Препоръчвам ти да разгледаш Манчестер - той е доста интересен университет и в последните години доста се изкачва по "вестникарските" класации
Това мога да ти отговоря аз И аз съм 9 клас и се интересувам от UK .. Ако имаш още въпроси ги задай , пък ще видим дали ще мога да отговоря
ААаа чак сега виждам ,че става въпрос само за Лондон , но то е едно и също .. Освен , че е доста по скъпо сравнение с другите градове ( имам предвид -храна,транспорт,квартира и etc.)
Последно редактирано от RealMadridFan : 02-20-2012 на 12:58