- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан
Направо съм без думи
Ти какво би отговорил на разговор:
-Здрасти
-Здрасти
-Как си
.....
....
-Ако съм ти досаден, кажи си ми го.
Сигурно се е питала, "а ти кой беше?" и се е отказала да се занимава. Ти имаш причина да си пишеш с нея - симпатична ти е. Тя няма причина да си пише с теб, трябва да й дадеш такава още в началото на запознанството. Ако не намери такава, ще те игнорира. Всеки нормален човек би. Дори да й кажеш едно "пиша ти, щото ми направи впечатление еди-кое-си на твоя снимка/коментар" е по-добре от нищо. Не говоря за сини очи, къса пола, големи цици или нещо подобно. Може да се е снимала с Айфеловата кула и да излезеш с претекст, че те интересува нещо свързано с Париж. Ако искаш си го тълкувай като правило, но сексуалните теми нямат място обикновено в новите запознанства. За да не действаш по правила, можеш да се опиташ да си обясниш защо и евентуално да приемеш такава гледна точка, тоест да я приобщиш към мирогледа си.
Даже не знам откъде да тръгна. Ако питаш момичетата тука, най-вероятно ще ти кажат, че ти куца подхода. С тая мацка е отишла работата на кино. Само ще се изложиш, ако продължиш да й пишеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.