OMFG! Живея с тате и майка му. Проблемът е следният: ВИНАГИ, когато седнем да ядем на масата съм на ръба да изпадна в нервна криза!! Но винаги оставам на ръба и си замълчавам. Причината е, че и двамата се хранят по-шумно и от прасето, което някога баба ми отглеждаше... НЕТЪРПИМО Е! Не издържам, кълна се!! Те СЪРБАТ, те МЛЯСКАТ, те... ПЛЮСКАТ, ВСЕ ЕДНО ЯДАТ ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ!!!!!!!! Не мога да ги трая вече!! Сякаш са беззъби дядки :X :@ lol. Преди помолих баща си учтиво, да започне да се храни по-тихо и по-бавно, но скоро след това започна отново... И не се усещат изобщо... Онзи ден даже се разплаках Заради зимните условия се налага да спя в кухнята, където е най-топло. Но проблемът на баба ми е, че става рано, съответно - огладнява рано, следователно й се налага да яде, което означава, че ТРЯБВА НАЙ-НАХАЛНО ДА ВЛЕЗНЕ РАНО СУТРИНТА КЪМ 9.00 В СЪБОТЕН/НЕДЕЛЕН/ПОЧИВЕН ЗА МЕН ДЕН И ДА ЗАПОЧНЕ НЕЙНОТО МЛЯСКАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ........ Онзи ден ме изкара извън контрол и заплаках тихо под чаршафа, а тя дори не разбра.... Разбирате ли какво е първото нещо, което чуеш в един от малкото почивни дни, в които не ви се налага да ставате в 6.00 за даскало, ДА Е МЛЯСКАНЕТО НА ВАШАТА БАБА, на която, между другото изобщо не й пука, че вие се нуждаете от сън... Не мога да разбера, тия хора уж предират, че имат култура и всичко останало, а се хранят по-шумно от диви свине...
И сега, след като най-накрая (след толкова много време и мъки) си излязах измъчена, недоспала се и изтерзана душица, стигам до своя въпрос: КАК ДА ГИ НАКАРАМ ДА СЕ ХРАНЯТ ПО-БАВНО И ПО-ТИХО!?
Нежелани съвети, които можете да си спестите _(!)
1. " Просто ги помоли" - Изпробвано, не СТАА.
2. " Премести се в друга стая, да не си в кухнята и да си ядат хората на спокойствие" - Нема как, нема къде. NEIN.
3. " Просто се примири, игнорирай ги" - Еми не, *impossibru!*
ETC. МНОГО ще съм ви благодарна, ако ми дадете някое и друго съветче. Ще ми спасите нервите!!!!!
П.П. Ако можех бих ги разстреляла, умъртвила по всички възможни начини: например с боздуган, или отрова за мишки, или пък да им отрежа езиците, както в "Мъртва тишина"..... но все нещо ме спира, мамка му.... OMFG, дори и сега го чувам как шмърка с носа си... МАМКА МУ, бъди по-тих, не мляскай .... SHITSHITSHIT :@ ;]]
Последно редактирано от byntar4eto : 02-01-2012 на 18:22Причина: Правописна грешка, причинена от бързане ;]