.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

не знам какво да правя

Здравейте, имам проблем с приятеля ми, когато се видим винаги се караме за глупости общо зето ми се прави. Когато стане нещо аз трябва да се извиня без значение дали аз или той е виновен... винаги аз трябва да правя всичко първа.. но не мога по някога се питам дали това е правилно което правя и оставям това в негови ръце и до тук. Той няма да ми обърне дори внимание ако аз не го направя когато сме с голяма компания. не знам какво да правя а го обичам супер много и не искам да го загуба заради неговото държание. Казах му да се промени но не стана тогава АЗ трябва да го променя, но как? моля ви се дайте ми някакъв съвет какво да правя.

anonymous708973
    Guest
    Кое му обичаш? Че се прави на интересен, че не знае кога греши, че има тотална липса на инициативност (кофти качество за мъж), пренебрегването?
    На мен ми мяза на момченце, което се прави на голямата работа.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Съгласна! Не стой , не се натискай при някого , който не те уважава и зачита мнението,най-малко.
    maDamn

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ам.. щом си я докарала до тук - по добре вземи да му изпълняваш всичките желания, промени се както той те иска, приеми че никога ти не си права и твоето мнение не се зачита за нищо. Явно умее да те контролира и да се справя с лиготиите ти, а същество като теб не е лесно да се търпи. Ясно е че сама няма да оцелееш във външния свят. стой и махай с опашка в замяна на бисквитка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Спри да се занимаваш със сополанковци.
    И като спреш да му обръщаш внимание, ще видиш как сам ще дойде.

И като дойде, както казаха каките горе, му би шута.
    ЛАЙНО не ти трябва, трябва ти мъж на място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си