- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой дни са най-подходящи за секс според вас?
Що за тъп въпрос, всеки ден е подходящ стига да има с кого да правиш секс.Стига да искаш и да има с кого, кво ти пука кога е![]()
maDamn
Най добрите дни са ,когато ти се прави секс![]()
Всеки ден.
Що за тъп въпрос?
Мен ми е все тая,но най-обичам да правя секс в петък вечер !
Ебати въпроса! Щом ти се прави секс, кво ти пука дали е четвъртък или не?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бягай да учиш по български, като гледам си малък още да мислиш такива работи...
П.С. Пише се коИ а не коЙ...
няма никакво значение кога, зависи от настроението и желанието
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Всеки ден, по всяко време, Когато ми се прави секс. Тези неща ден, час .. глупави са...
Друг е въпроса, че примерно може да има някой ден в седмицата, когато просто свободното време и на двамата е несъвместимо и няма как, дори и да искам![]()
много тъп въпрос,ако ми се прави в неделя а е най-подходящо в четвъртък ..до четвъртък кво аджеба ще правя?т.е най-подходящия ден е когато ти се прави
![]()
Когато звездите го покажат. А стига бе ти сериозно ли ФЕЙСПАЛМ!
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Датите, дните, календарите, годините... всичко това е измислено от човека, времето си тече и няма такива глупости като най-добър ден за секс или каквото и да било.
Не знам за точно определен ден ;д поне аз не си определям дните.. просто когато ми се иска : )
Понеделник е, ставала си рано за работа/училище, настроението за почивка от уикенда не те е напуснало и ти е меланхолично, затова че трябва да се занимаваш отново с ежедневните грижи.
Петък е. Знаеш, че работната седмица е приключила, утре е събота и знаеш, че ще можеш да се наспиш.
Кога си по-склонна да правиш секс, хъх?
Омаловажавате психическите аспекти, които създават дните, датите и so on. Правени са проучвания по въпроса, като не можем да кажем, че са 100% истинни, но определено времето има знаечение. Както и всичко останало.