.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ех Ванчо.... а можеше да излезе човек от теб. Що учиш децата на глупости? Не им решаваш проблемите а само ги задълбочаваш.

Вземи мисли преди да приказваш.

Авторе - нито коза, нито алкохола, нито квото и да е друго средство ще скрият това което си. Ама кво съм седнал да уча прасетата как се пее....

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Pazardjik,Bulgaria
    "с 1 момиче дето се познавам от 9 години , ама не сме се виждали от 8 , казах и здрасти ... тя здрасти , как си добре , 10 минути минаха , иначе ко стаа , ам нищо ... още 10 мин.. ам хубуу ае чао !" MoЖeше да я питаш какво е правила през всичките тези 8 години,примерно..Не е нужно да имаш кой знае какво дар слово,за да завържеш един обикновен разговор
    Two rules of life: [scroll] 1.Never regret;2.Never look back[/scroll]!

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Аве пич.. Стига бе.. Отпусни се Тва е просто едно момиче.. Без паника Прави си лафа и тва е..

В началото я питай некви основни неща.. И ако ви тръгне лафа почваш да нападаш Споко..

Аз така бях преди доста години.. За пръв път като си уредихме "среща" с едно момиче от интернет.. Та видяхме се с момата.. решиме да се седнем в един парк.. И човек след всяка дума по 5 минути мълчание.. И още го помня тоя момент викам си кво бе тва е просто една путка.. Кво ми пука и да се изложа все тая.. И изведнъж се разговорих почнах шегички тук там да вкарвам абе тръгна работата идеално та дори и целувки имаше на края.. А ако не бях се стегнал щях целувките през крив макарон да ги гледам

Та няма се плашиш бате

1.харесваш я
    2.притеснителна е
    3.срамежлив си?

П.П: Тя не яде хора :>
    ... Чудесата все се случват там, където вярват в тях !!!...

Росен

anonymous708973
    Guest
    Абе... понякога проблемът е в чуждия телевизор. Окончателно се убедих.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе... понякога проблемът е в чуждия телевизор. Окончателно се убедих.
    +++++++++1

Да ви кажа , съветите ви днес ми помогнаха много Прибирах се с 1 момиченце от даскалото ми , отдавна се познаваме , говорихме си , когато разговорът прекъсне , винаги измислях нещо , но тъпото е , че чувството за естествен разговор се криеше някъде , просто не ми беше спокойно , постоянно измислях нещо колкото да върви разговора , но и тя не мълчеше , говореше си Ама като млъкнехме и двамата винаги аз прогонвах мълчанието Може би проблема ми не е толкова в говоренето , колкото в ниското ми самочувствие , чувствам се сякаш съм едно "нищо" пред другите , сякаш съм кръгла 0 и ако говоря с тях , ще си кажат "ох тоя е баси глупака ,само някви ги бръщолеви тука"
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Веднъж отпуснеш ли едно момиче, тя си продължава сама - после само кимаш с глава и задаваш насочващи въпроси
    Тва беше много свежо
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Ако никое от тези, които ти казаха по-рано не подейства, а държиш на всяка цена да я грабнеш винаги можеш да и зададеш въпрос ии от там да тръгне разговор дори въпроса да е нелеп от сорта на "случвало ли ти се е да ти е толкова кеф , че да си пееш под душа"
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Голям фен Аватара на toad
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    Да ви кажа , съветите ви днес ми помогнаха много Прибирах се с 1 момиченце от даскалото ми , отдавна се познаваме , говорихме си , когато разговорът прекъсне , винаги измислях нещо , но тъпото е , че чувството за естествен разговор се криеше някъде , просто не ми беше спокойно , постоянно измислях нещо колкото да върви разговора , но и тя не мълчеше , говореше си Ама като млъкнехме и двамата винаги аз прогонвах мълчанието Може би проблема ми не е толкова в говоренето , колкото в ниското ми самочувствие , чувствам се сякаш съм едно "нищо" пред другите , сякаш съм кръгла 0 и ако говоря с тях , ще си кажат "ох тоя е баси глупака ,само някви ги бръщолеви тука"
    Стъпка 1 е направена , знаеш къде ти е проблема . Сега предприемаш действия по решаването му.Излизай по-често с девойки , говори си по-често с тях , чати си с тях. Прояви по-голям интерес .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си