.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Hybrid View

pradosou "няма да си паснете с момичето" не винаги целя това при разговор с момичета
    За останалите , това с времето хиляди пъти съм го правил ... казвам , днеска мн лошо времето и тя мхм и до там , после ко..
    неловко мълчание... "колко интересно е направена чашата в която са ви сервирали кафето." много е интересно , как може да е направена 1 чаша и какво да говоря за нея ... после ще отиде при приятелките си и ще каже , аз отидох на кафе с тоя , той ми говори за чаши.. не става така. Когато почне неловкото мълчание мозъкът ми блокира и единственото което ми е в главата е "какво да кажа , какво да кажа , какво трябва да кажа .. " и така около 10 минути , след тва казвам .. чао и тва е дали ще е на живо , дали ще е чат винаги е така !
    "Момчетата те подкрепят, докато момичетата нямат тоя навик принципно. " За жалост си убийствено прав !
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от kireca Виж мнението
    после ко..
    неловко мълчание... "колко интересно е направена чашата в която са ви сервирали кафето."
    Еми това си е изкуство приятелю вика му се риторика.
    Аз това съм го правил, и за чашите съм й говорил и затова от какъв материал и е четчицата на спиралата...
    Е разбира се не съм се изцепвал като в твоят пример. Веднъж отпуснеш ли едно момиче, тя си продължава сама - после само кимаш с глава и задаваш насочващи въпроси

Всичко е до това как ще го кажеш.

Че така де, въпросното момиче с което направиш това с чашата - остана впечетлено от факта, че съм забелязвал малките детайли и се превърна в сегашната ми приятелка

И така...като подаръците, няма значение какво ще подариш - а как ще го направиш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    Веднъж отпуснеш ли едно момиче, тя си продължава сама - после само кимаш с глава и задаваш насочващи въпроси
    Тва беше много свежо
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си