- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пишете ли си дневникк??
Амии пишете ли си дневникк??Аз от 2-3 дена пиша..
Мне...само хранителен,когато ми се ще да сваля някое килце -ако това се брои за дневник...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Няям време
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Винаги съм искала да си пиша редовно. Няколко пъти започвах, но неуспешно. Нямам време.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мен ме е страх някой да не ми го намери и да вземе да ми чете глупостите...Иначе пишех по едно време в една тетрадка. Ама това беше преди 5-6 години, ако не и повече. От преди година и нещо имам един Word документ, на който просто си излях всичко, а иначе си водя и нещо като календар с дати, на които са се случили по-запомнящи се неща.. ;д
Като малка ми бяха подарили такава специална тетрадка, ама аз тогава много се бях зарибила по една игра и си пишех в нея подсказки xD Дневник не съм си водила никога, обаче скоро си разгледах старите регистрации тук, което е пак нещо подобно. Виждаш си детския акъл.:Д
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Преди. В момента си спамя блог, в който 90% от постовете са някакви мрънкания.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
използвам и форумния в "Любов" :Д. иначе имам тетрадка за тая цел, но рядко я вадя от скривалището и.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мм имам, но на скоро не съм писала, защото не остава време ;/
Като бях малка ми бяха подарили такава тетрадка с катинарче и ключе да си отключваш и като напишеш нещо да си го заключиш и никой да не може да го отвори. Та тогава имах голям мерак да водя дневник, ама нямаше нищо особено или интересно, което да пиша и понякога си измисляхлапешка работа! Иначе сега ако си направя едва ли ще се сещам много за него, най-много на няколко месеца един път. Така че няма смисъл. ;D
Като бях на 9-10 мрънках мама да ми купи. Аз си пишех, криех го, но явно не достатъчно добре, защото брат ми редовно го е чел и ми се подиграваше после..Имаше и злобнички неща за него.После ми мина мерака и не съм писала, пък и сега нямам желание да пиша.
женско
Ооо винаги съм искала, но нз.. всеки път като почна, не го водя редовно и не умея да пиша за всичко...
![]()
Все почвам, ама, както се казва, "никога не връзвам" (не го водя редовно)......... :/