.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 104
    Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Не е задължително овулацията да е на 14-тия ден. Минималното количество презервативи стига за едно бебе. Друго на ръка са венерическите болести. Един презерватив и няма да им убие удоволствието.
    Разбира се че не задължително да е точно на 14тия ден за всеки е индивидуално. Но съществуват методи, които да изчислят кога е за всеки даден човек. Точно на теб ли трябва да ти обяснявам това?

Момичето пита дали е хубаво първият път да е с презерватив. Аз си споделям моето мнение, на базата на моят опит. Тъй като ти нямаш подобен опит с презервативи като мен, мненията ни са несравними.
    А ако толкова ги е страх от венерически заболявания да си пуснат изследвания.
    Не ме разбирайте погрешно не съм против презервативите, напротив ползвам ги, но за бога това е приятелят и.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Овулацията се пресмята приблизително, но никога не е сигурно, че точно този месец, примерно няма цикълът да се измести.
    Този процент как го изчисли? Завърти се покрай "Мама" форумите и си повтори изчисленията.
    Сериозно аз трябва да обяснявам на жени как се изчислява овулация?
    saliva fertility се нарича на български превода мисля, че е слюнчест метод. Купуваш си комплект от аптеката и можеш да си го изчислиш. Лесно, бързо, точно. Въпреки, че някой по-старомодни хорица все още си предпочитат фоликулометрия но...
    Ах тоя коефициент...мии измислих си го и ей тъй го написах...
    Шегичка, няма какво да се въртя по мама форуми коефициента го четох във въведение в акушерството и гинекологията на професор д-р Иван Тодоров Козовски от 2009г. по-горният метод също е описан там.
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-19-2012 на 19:03

Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Мхм, потенциален татко. Те хората с презервативи правят гафове, вие без сте тръгнали... Знаеш ли колко много двойки си имат бебенца точно заради това доверие?
    Te правят гафове с презервативи защото много им се доверяват.
    За 5г сексуален живот, гаф все още не съм правил...не мисля и да правя.

Tака приключвам със спора, че този въпрос е неизчерпаем.
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-19-2012 на 19:06

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    А колко време ще ни отнеме докато му стане? /средностатистически/

Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    А колко време ще ни отнеме докато му стане? /средностатистически/
    зависи от годините ако е под 23-24 пуснеш му нежно една ръка, до 2-3 минути е готов да "лети"
    Е разбира се визуалната стимулация и дантеленото бельо винаги са +

На мен лично ми трябват 2 целувки, едно лекичко дращене по гърба и съм реадиии
    Но имах една приятелка, която беше 6 години по-голяма от мен => и по-опитна, която само ми нашепваше две думи в ухото и бях готов. Много се кефеше, колко бързо става
    Последно редактирано от thefolenangel : 02-19-2012 на 19:34

По-малък е от 20-години. По принцип не искам да казвам години, за да няма излишно спамене, че съм малка и да си уча уроците.

^ в такъв случай не се притеснявай...бързичко ще стане.
    Ако пък няма опит, тогава ще е като "зайче"

И спокойно в този форум си толерират 15 годишните да правят секс.
    Моето мнение е, че е по-нормално вече към 16 да го направиш, тъй като тогава доста ти се променя виждането за света...но честно казано, не е моят работа, не е моето тяло и не ми пука.

сърдечно,
    иван

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Тя е на 14.

Подкрепям горните мнения. Отпусни се, задължително с презерватив, лубрикант също си вземете, и такaм.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    шибайте се без презервативи и с цялото доверие на света

трябва да се работи срещу отрицателния прираст на населението все пак

Banned Мега фен
    пф.. в тоя форум някой хора си мислят,че знаят всичко.. и на ония многознайко... 5г. ?! човек.. знаеш ли още колко по 5г. ще правиш секс бе ? тогава ще разбереш,че за тия 5 г. много малко си научил

anonymous708973
    Guest
    С гума, за да си спокойна. Първите няколко пъти и без това ще си паника и ще проверяваш всеки презерватив по 3 пъти. Направи си услуга.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Много дърварско мнение ще ти споделя, ама повечето неща, които се приказват са глупости. Ако имаш супер силни чувства, ако си запалиш свещи с мирис на еди какво си, ако пиете не знам кое си шампанско и ядете не знам кои си ягоди, това нищо няма да промени. Както и това, че някой е романтичен примерно не го прави добър в секса. Реално важното е да искаш да го направиш и да ти е кеф. Възбуждаш се, пада ти пердето и се кефиш. Болка може и да има за малко, а може и нищо да не усетиш, ако не си се стегнала. Изобщо не мисли много, много какво правиш, щом човекът е опитен той сам ще си те насочва най-вероятно.

Мега фен Аватара на Chacho
    Притеснение винаги има, но по-горе го казаха. Направете го с идеята да си направиш кефа. Тоя раздел нямаше да има толкова коментари, ако секса беше неприятен и всички щяха да се отказват първия път. Дали физически, дали психически, винаги може да има удоволствие. Много е важно да се отпуснеш. Не знам как е в масажите пича, но това за мен е идеален начин да предразположиш момичето. Хем те разпуска, хем свикваш с докосването му, защото си е друго да те хванат за мръвките за първи път. Освен, че трябва психически да му имаш доверие, трябва и физически, а за тази цел трябва да го пуснеш. Нека поработи малко върху теб, съществената част ще дойде съвсем естествено.

Приятно прекарване!

PS: Ще се е надървил още преди да си събула дънките, не бой се! Не го лишавай от ласки, но не си мисли, че има нужда от специални такива, за да го вкараш в боен режим.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

*брокен още не си се похвалила как е минало~

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    *брокен още не си се похвалила как е минало~
    Ма строшиха ли й джама вече?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не съм се похвалила, защото той в момента не е в града /трябва да се върне до няколко дни/, а и "женски" проблеми /ако ме разбирате/.. Иначе като го направим ще се похваля, не бойте се!

П.С.: Добър вариант ли е да изпия няколко текили, за да съм по-отпусната, защото иначе сигурно ще се притеснявам да не се изложа
    Последно редактирано от broken-barbiee : 02-21-2012 на 10:42

anonymous708973
    Guest
    Няколко става, стига тези "няколко" да не са повече от 4-5 шота, че няма да ти хареса сутринта.

Aми аз лично не знам как ще се изложиш при условие, че само трябва да лежиш, да си разтвориш краката и да не викаш но...

Само гледай да не стане "абе мило, защо сте двама аз нали ти казах, че тройки не правя?"

сърдечно,
    иван

Да, естествено, че няма да се напивам като ... и после да не знам какво става .. Просто аз така си се отпускам с водка, текила, афтър шок, уиски и т.н. Иначе и аз не знам какво значи "да се изложа" просто имам някакво такова необяснимо притеснение и мисля да го убия с някой от горе споменатите алкохоли щом няма да има никакъв проблем..

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Както и да го гледаш, каквото и да правиш 1 на 100 000 им се получава първия път както са го планирали ... както казаха и преди мен гледай да се отпуснеш ако те заболи много по-добре му кажи а ако той все още не знае че си девствена по добре му кажи от по рано да се настрои и тои психически за това, приглушената светлина е добра идея както и музиката и е забравяй, че независимо колко е кофти първия път всеки го е преживял, за да изпита удоволствие след това
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Честно да ти кажа аз повече се притеснявах при мисълта за първия път,от колкото вече по време на акта xD никакви гафове не са ставали при мен

Досещам се, че едва ли първия ми път ще бъде точно както съм го планирала, но все пак е по-добре да знам за какво иде реч отколкото да му се съблека и да го гледам глупаво. Благодаря на всички за мненията и съветите. Ако имам още някакви въпроси ще питам, а и въпреки това ако някой се сети за нещо, което не е споменато все още много ще се зарадвам да сподели!

П.С.: А добре ли ще е да съм пафнала малко преди това, защото също е много отпускащо?
    Последно редактирано от broken-barbiee : 02-21-2012 на 18:30

Абе момиче - все едно се явяваш на изпит по съдове хирургия.

Че да пафка, че да пие.
    Я лягай на леглото и не му мисли!

сърдечно,
    иван

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^+1

Абе, ти наистина Да пия ли, да пафна ли. Последното хич не е хубаво комбинирано със секс. Що не ни питаш дали да го помолиш да те дрогира, че въобще нищо да не усетиш?

Тв'а ме разби.. Просто съм малко притеснена и гледам да се улесня.. иначе си прав донякъде, обаче то човек като е притеснен .. най-много да съм супер вдървена и ситуацията да стане глупава, защото той винаги е отпуснат, а аз точно тогава да се скова.. не ми се иска да го разочаровам ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тука на ебавка го обърнахте!
    Просто се пусни по вълната,майна, колкото и да го мислиш ,няма да стане точно ,както си си го представяла! DONE!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си