- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс.
Абе момиче - все едно се явяваш на изпит по съдове хирургия.
Че да пафка, че да пие.
Я лягай на леглото и не му мисли!
сърдечно,
иван
^+1
Абе, ти наистинаДа пия ли, да пафна ли. Последното хич не е хубаво комбинирано със секс. Що не ни питаш дали да го помолиш да те дрогира, че въобще нищо да не усетиш?
![]()
Тв'а ме разби..
Просто съм малко притеснена и гледам да се улесня.. иначе си прав донякъде, обаче то човек като е притеснен .. най-много да съм супер вдървена и ситуацията да стане глупава, защото той винаги е отпуснат, а аз точно тогава да се скова.. не ми се иска да го разочаровам ..
![]()
Тука на ебавка го обърнахте!
Просто се пусни по вълната,майна, колкото и да го мислиш ,няма да стане точно ,както си си го представяла! DONE!
maDamn
Мчи, то си е смешно.
Иначе, да, не му мисли. И моят приятел беше по-опитен и аз си мислех, че ще оплескам нещата, обаче не стана така. Болеше, но нямаше гафове. Просто се отпусни, не му мисли и се отдаи на момента.
Ееее, търси варианти момичето. На 14 все пак. Чакай, сега, може да извади коката.![]()
Не виждам годините ми от какво значение са. Тук питам за най-добрия вариант за първия ми път, а не дали съм достатъчно голяма, за да пуша трева или да пия текила и т.н...![]()
Абе, мацко, ти си на 14 - пиеш и пафкаш, а толко много си се загрижила какво ще е точно като правиш секс. Първите две неща са свързани с доста по-цветущи и рискови емоции и моменти![]()
Аз пърия път бях на черешата. Иначе нямаше начин да си легна с едно говедо, но няма значениеИзобщо и без това не ми е пукало, а като си пийнах направо бях на Сен Тропе и не му обърнах грам внимание. Не искаш да се омъжваш за тоя младеж, нали? Кво ти пука какво впечатление ще му оставиш, на него няма начин да не му хареса, освен ако не го изгониш с крясъци по средата.
като ги разбираш толкова добре нещата, защо питаш?! удари колкото ти се иска , па прави квото щеш! Баси драмата!
maDamn
кефя се как Иван дава мнение :В
иначе, дриймката ти каза!
^ да да да...и един мармот завиваше шоколада в станиол.......
Днес го направихме. Не беше нищо особено като цяло. Аз бях смъркала валериан преди това и като го видях в кафето му скочих на врата и отидохме до тях. За не повече от 2мин на него му беше станал и т.н. от там се сещате какво стана. Хареса ми горе/долу. Не беше болка за умиране.![]()
Г-н Иван, Теб не са те отваряли и не знам откъде си толкова компетентен по въпроса. Не е само едното ръгане. Вярно е , боли, но не всичко опира до тва да го мушне, и да се свършва.
maDamn
Пише, г- Иван. Случайно да се казваш Иван?
Май още си high. Jk.
Не го е редактирала. О.о
Така че не ми намигвай
Иначе поздравления!
Недей го приема тв'а намигане толкова навътреОкей - не го е редактирала, просто не съм го погледнала правилно, кв'о да напрая, че 50 човка са ми на главата и половината от това, което чета изобщо или не го допрочитам, или започвам от средата примерно, случва се!
![]()