- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс.
Мчи, то си е смешно.
Иначе, да, не му мисли. И моят приятел беше по-опитен и аз си мислех, че ще оплескам нещата, обаче не стана така. Болеше, но нямаше гафове. Просто се отпусни, не му мисли и се отдаи на момента.
Ееее, търси варианти момичето. На 14 все пак. Чакай, сега, може да извади коката.![]()
Не виждам годините ми от какво значение са. Тук питам за най-добрия вариант за първия ми път, а не дали съм достатъчно голяма, за да пуша трева или да пия текила и т.н...![]()
като ги разбираш толкова добре нещата, защо питаш?! удари колкото ти се иска , па прави квото щеш! Баси драмата!
maDamn
кефя се как Иван дава мнение :В
иначе, дриймката ти каза!
Абе, мацко, ти си на 14 - пиеш и пафкаш, а толко много си се загрижила какво ще е точно като правиш секс. Първите две неща са свързани с доста по-цветущи и рискови емоции и моменти![]()
Аз пърия път бях на черешата. Иначе нямаше начин да си легна с едно говедо, но няма значениеИзобщо и без това не ми е пукало, а като си пийнах направо бях на Сен Тропе и не му обърнах грам внимание. Не искаш да се омъжваш за тоя младеж, нали? Кво ти пука какво впечатление ще му оставиш, на него няма начин да не му хареса, освен ако не го изгониш с крясъци по средата.
лол
Глупости говориш.
Това е грозно, гнусно и отвратително! Ако аз бях на нейно място и просто си 'отворя краката и стисна зъби' и ми го набият колкото да мине тоя шибан първи път, ще остана с трайни психически повреди.
И мен ме беше страх от всичко, но в един момент (след дълго подготвяне във времето) сама го исках и стана работата. Без кръв, без 'ама как да се държа, какво да правя' лол! Да, болеше малко, но беше приятна болка и мина.
Та не е задължително първия път да е ужасен!
По темата: Бъди отгоре и си се контролирай самичка, а ако усетиш, че те боли се отпусни максимално... все едно си на пет и ще ти бият инжекция... затваряш очи и мислиш за нещо хубаво... ако пък е много страшно (в което се съмнявам) просто спрете, гушнете се и следващия път пак...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ да да да...и един мармот завиваше шоколада в станиол.......
Днес го направихме. Не беше нищо особено като цяло. Аз бях смъркала валериан преди това и като го видях в кафето му скочих на врата и отидохме до тях. За не повече от 2мин на него му беше станал и т.н. от там се сещате какво стана. Хареса ми горе/долу. Не беше болка за умиране.![]()
Г-н Иван, Теб не са те отваряли и не знам откъде си толкова компетентен по въпроса. Не е само едното ръгане. Вярно е , боли, но не всичко опира до тва да го мушне, и да се свършва.
maDamn
Пише, г- Иван. Случайно да се казваш Иван?
Май още си high. Jk.
Не го е редактирала. О.о
Така че не ми намигвай
Иначе поздравления!
В интерес на истината го редактирах,защото след като пуснах поста, секунда преди това тя пусна своя , а говорех на друго лице.
maDamn
Недей го приема тв'а намигане толкова навътреОкей - не го е редактирала, просто не съм го погледнала правилно, кв'о да напрая, че 50 човка са ми на главата и половината от това, което чета изобщо или не го допрочитам, или започвам от средата примерно, случва се!
![]()