- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи секс.
Знам азТая тема е за ключ вече, опекла се е работата,момата вече не е непорочна. Адио Рио!
maDamn
Екстра. Сега не ти ли е некакво тъпо, че изписахме цяла тема глупости за няма нищо.
Стига бе, много хора се притесняват първия път. Лесно е да се говори от позицията на преживяно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
смъркала валериан![]()
![]()
![]()
хахахаахахахахаахахахаха
nigga stole my bike
нужен ли беше тоя филм.........93 коментара,то ако ставаше с мислене тая работа.....лягаш,отпускаш се,той ако знае какво да прави,всичко минава ОК....
Абе тоя първия път е страшна работа... нормално е да се притесняваш. За тъмното бих ти казала да загасиш лампата и да пуснеш компютъра той излъчва достатъчно светлина, че да не се притесняваш и да виждате какво правите (ако няма компютър в стаята телевизор може). Мен лично не ме боля много... първите две минути после честно казано нищо не усещах. Не се притеснявай остави се в неговите ръце пък ще видиш, че всичко ще си бъде перфектно. Използвай презерватив задължително! Пък за това колко време ще му е нужно за да "стане" мисля, че няма да е много... без да правиш нищо пак ще е готов... е ти все пак можеш да пуснеш някоя ръчичка със сигурност ще му бъде много приятно и ще го оцени, че все пак си се престрашила![]()
In a mad world , only the mad are sane...
абе айде стига, голямо чудо наистина, ако беше такъв шок и ужас нямаше всички да го правят.
Ние няма как да ти кажем дали ще му подейства възбуждащо или не..
Честно казано тия неща никога не съм ги мислила и накрая си се получи перфектно
и някак отвътре си ми дойде какво да правя...
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
как родитилите ми ще разберат че не съм дествена ? ;дд