Чувствам се като във филм , всичко е толкова заплетено и объркано , че и аз самата не знам как да постъпя . Колкото различни хора , толкова и мнения по въпроса има , за това Ви моля за някакво мнение тук нещата стоят по различен начин ... Аз ,момчето което харесвам и сестра му сме в един клас , тя ми е много добра приятелка той също ми беше но до там , след което дойдоха чувствата . В началото на тази година той ми призна че ме е харесвал още като сме се запознали , аз също , но никога не съм правила нищо , защото винаги съм живяла с мисълта ,че ще загубя сестра му като приятелка . Постоянно се сваляме и т.н ,но нищо повече . Той ме има за онова момиче мечта на всяко момче , приятелката на която споделя и момиче с което може да спи ,нищо повече от приятелка с привилегии...Въпроса е там в това , че аз не искам да съм това момиче , но не искам ако стане нещо повече след това да загубя "най-добрата ми приятелка". Колкото по-бавно ставаха нещата между нас толкова повече се увличахме , и когато станаха всичко при мен стана още по силно като чувства . Той си търси другите момиче аз сякаш винаги оставам в някаква сянка за него , винаги на 2ро място , получавам внимание от много момчета но не го искам не ми трябват другите искам неговото . Въпреки всички опити да стане онова което той толкова чака до сега още не съм му пускала забавям колкото мога но не ми се получава , не знам дали като стане това ще промени нещо , не знам какво да правя , дори не знам какво чувствам и как да го опиша . Искам само мнението Ви как вие бихте постъпили ?