- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тренировка за подчертаване на коремни плочки
Та имам коремни плочки ,но не са подчертани и изпъкнали както на по филмите та някой знае ли ефектна тренировка в която мога да си подчертая коремните плочки.
коремни преси и пак кардио и диета
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
и вакуумки
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Това е техника, която следва да прилагате колкото може по-често, за да подобрите по-бързо тонуса и да дадете базова сила на диафрагмата и дълбоките си коремни мускули. Това ще ви ви помогне да добиете по-красив силует на торса и по-дълбок улей на "плочките".
Източник: Вакуумки за прибиране на корема http://www.bb-team.org/exercise/3577...#ixzz1muPpKrwF
Не разширява гръдния кош,по-скоро прибира корема и "стеснява" талията. За задълбочаване на релеф на мен лично много ми помагат,въпреки че съм момиче.Пробвай и виж дали при теб ще проработи-и без това повече от 5 минути на ден не отнема и не е трудно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Диетата ти е най важна батеСлед нея е всичко останало.. Ако тя ти е на 6 прави кардио, тренирай силово и прави по 2,3 упражнения за корем като последните серии са ти до отказ.. Не ги тренирай всеки ден ! Все пак и те са мускули и ако ги претренираш ефекта няма да е положителен.. 3-4 пъти седмично са ти достатъчни..
за целта ти тряя и маса, просто това не е работа за 2-3 месеца докато дойде лятото............. в най-добрия вариант може малко повече да ти се очертаят, но и това не е сигурно............
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хубава диета + много кардио + коремни с допълнителна тежест![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."