.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблем с косата!!! ПОМОЩ!

значи... миналото лято си боядисах долния пласт рус... стана много яко и нямах никакви проблеми... декември месец миналата година русия пласт със оцветител за коса го направих лилав.. като си измих косата 5-6 пъти започна да пада... вече минаха около 2 месеца, но не иска да си върне русия цвят ами седи едно такова оранжево... мисля да се изруся пак но с руса къна но никъде не мога да намеря такава... и май пак ще трябва със боя... давайте идеи моля ви... как да си върна отново русия цвят!?

Повече от фен Аватара на Meoww
    С руса къна няма да ти стане русо а рижаво. Можеш да си купиш боя или блондор,но по-добре отиди на фризьор, ако искаш равномерен цвят без жълти оттенъци.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Матирай го с матиращ шампоан или балсам. Най-разпространени са на Престиж - вършат работа, но слагай по много и го остави някъде за около 20 минути. Не боядисва ръцете, можеш да го нанесеш като обикновена маска. Трябва да подбереш подходящия оттенък обаче, в зависимост от това какъв ти е реалният цвят. Според мен перлено или сребристо би ти свършило работа, колкото да премахнеш оранжевото. Но ще трябва да го повтаряш често, защото се измива бързо.

Ползвала съм на престиж-бих ти препоръчала платинено рус за убиване на оранжевото,а и дава много хубав блясък на косата и би трябвало след няколко нанасяния да нямаш проблем с връщане на оранжевото,ама зависи и какъв оцветител си ползвала за лилавия цвят. Пробвай го не е скъп-към 2-3лв беше тубата,а и поне не гори косата и има подхранващи масла.

Да, без оксидант е.

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    И аз имам подобен проблем.. Правя си лилав кичур от юни миналата година, но много бързо се отмива и става червен , а не искам да ходя често да го оправят, защото много ще се изтощи косата....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Нанеси пепеляво русо за убиване на рижавото.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

betty-dimitrova, купи си боя и сама си го повтаряй.
    marin4itu, за жалост не става с пепеляво русо да убиеш оранжевикавия оттенък. От опит казвам. Каквото и да е русо, ако основата е тъмна си бие на оранжево-червено. Или след обезцветяване пак трябва да се матира обезателно. Само с матиране става!

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    oTPoBHa, аз до колкото разбрах става въпрос за русо с рижави отенъци, а не тъмна основа, защото определено с пепеляво русо става. Виждала съм фризьорка да го прави. Работих 1 месец в салон и там малко придобих знания по колористика
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си