Здравейте, казвам се Кристиян и съм на 15години в девети клас, харесвам едно момиче от моето училище тя е на 14 в осми клас обаче има един проблем тя си има гадже. Почти всеки петък излизаме в една компания и си говорим на 14 февруари (свети валентин) излязохме заедно на кафе с две нейни приятелки и едни мой както и да е . Бях се опитал да я забравя но когато излязохме тя започна да си говори с мен което ме учуди много и както си говорехме изведнъж в кафето дойде приятеля на гаджето и. След 2-3 минути телефона и звънна беше той и и каза да излезне пред кафето тя се ядоса и излезна отвън се скараха ,ние другите тръгнахме към една дискотека в която беше компанята на гаджето и след като се скараха той я накара да седне при него вместо при нас така вечерта мина . Следващите дни отново си говорехме повече отколкото преди което ме кара да съм на седмото небе . От онези дни излезнах на кафе с моите и нейните приятелки , но тя не дойде , взех телефона на приятелката и и видях sms в които пишеше ''дойде ли'' приятелката и ми каза че тогава е писала за мен ,направо се разтопих щом го чух, само да кажа че този sms май е писан преди да тръгнат с сегашния и приятел .Онзи ден отидох да седя в нейния час и седнах срещу нея тя постоянно ме гледаше но аз се правех че не забелязвам и когото се обърнех тя се въртеше аз също я гледах но нарочно чаках да ме забележи и се въртях настрани пи едно време се спогледахме в очите за по дълго време и тя ми се усмихна.Обаче преди месец някъде във fcebook беше побликувала статус в който пишеше че се нуждае от някой който държи на нея казах на приятеля ми да и намекне че има такъв човек и това съм аз той и го беше казал но отгороа и ме потресе пишеше че никога не ме е харесвала няма да а ме харесва и че си има приятеля и и че той е всичко за нея. Между другото нейната приятелка и каза доста често че я обичам и че излизам само заради нея.Помогнете ли защото вече не знам какво да правя дайте ми някакъв съвет ще съм ви благодарен много.