Първо това,че ти обръща внимание не значи,че те харесва.Дотука съм съгласен с горния пост.Ама ти забранявам да я дърпаш и да и казваш всичко както те съветва TheBeliever.Всъщност направи го ако искаш да те отреже и да ви е неловко.Учуден съм,че 9ти клас и още се филмираш от такива работи.Недей да ставаш като олигофрените дето от 1 усмивка,поглед или разговор си мислят,че момичето е влюбено в тях.Аз ти препоръчвам да се дръпнеш настрани малко.Бил съм в подобна ситуация и в крайна сметка спечелих момичето,но не с такова поведение.Ползвай си главата,не скачай да се обясняваш в любов,но недей да играеш и само приятел.Общо взето умереност в действията ще ти донесе най-голям резултат.И в крайна сметка (без да те разочаровам) не мисля,че девойката си пада по теб.Според мен те възприема като приятел.Лично мнение не се ръководи от мен ; )
Не е само това че разговаря и ме гледа веднъж танцувахме и ме целуна и гаджето и видя , също така тя знае че имам чувства към нея и ми казаха че приятеля и ревнувал от мен , ако нямаше нищо защо тогава той щеше да се притеснява ?