.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Растеж ?! :(

Растеж ?! :(

Има ли някакъв начин да стана малко по-висока с 2,3 см ? Със скачане на въже,баскетбол това помага ли ? Аз съм на 13 години 1,59 дали до 18 години мога да стана 174 ?

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    и се оплакваш? аз на 13 бях 1,54 ... малка си, имаш време... бтв, ако има значение, сега съм 1,62 и въобще не ми дреме, че съм нисичка.. даже е много по-яко, отколкото да си 2 метра и се навеждаш, за да чуеш някой
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    защо пък 174, не си ли чувала, че миньончетата са най-търсените жени? никой не обича коне и крави.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

1,74 не е кобила.... или крава!?... на мен пък така най-много ми харесва, но едва ли ще порастна още 10см.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Пълни глупости !! Аз съм имал приятелка 160 см някъде беше.. А аз съм 178-180 нз вече.. Но като ходех с нея бях 174,5 И пфф срам ме беше да хоа по улицата с нея макар, че беше доста красива.. Обаче незнам кофти ми беше на мене.. Не, че се подигравам нещо на по нисичките ама ако приятелят им е доста по висок си е малко кофти за него.. След нея пък ходех с една долу горе 1 глава над мене обаче в тоя случай ми беше по айляк...
    Иначе за момиче 177,8 и 180 дори не е проблем.. За мен си е идеалната височина това..

По горе прочетох някъде, че "миньончетата" били най търсени.. Е стига бе.. Да не сте сънени още та ги пишете тия глупости...

ехх ами на мен ми харесва да съм по-високичка а поне 170 , далии ще стане (

Еми ти си малка още Определено имаш шанс.. Вашите високи ли са?

Храни се по здравословно и тренирай ( фитнесче ) Забързва ти метаболизма а това определено е от значение Пък и по междо другото и хубаво тяло се изгражда

От доста хора съм чувал един метод за издължаване.. Обаче до колко е истина това немога да ти кажа.. Та висиш си просто на най обикновен лост всеки ден.. Обаче няколко пъти по няколко минути или до отказ не мога да ти кажа вече.. Казвали са ми, че има ефект но може и да е пълна глупост.. Не знам

Фен
    Град
    Sofiq
    къде миньончетата са най-търсени бе :Д:ДД: може най-злобни.. ама най-търсени..

Ръстът е генетично предопределен. За пръв път чувам някой да се срамува, че е с по-ниско момиче, по-скоро обратното..
    Важното е, човек да се харесва такъв, какъвто е. Най-привлекателните хора са уверените.
    Пък и 100% ще растеш още, храни се здравословно и всичко ще си е ок

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от elinchica Виж мнението
    къде миньончетата са най-търсени бе :Д:ДД: може най-злобни.. ама най-търсени..
    ... защо пък да сме злобни.. това, че не всички сме се родили жирафи, не зависи от нас.. нда.. пък и миньонче звучи много по-добре от дългуч/кон/крава/жираф/небостъргач/кобила/етц..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Banned Мега фен
    Тарикатче ти си някъв боклук човек с извинение.. как може да те е срам от гаджето ти бе пф.. мале.. ей такива като тебе ми идва да ги пребия ама до толкова че почти да не са живи .. и не мога да разбера какъв е бил проблема? 160 ти 175.. т.е. 15 см. разлика.. ми тя с едни токове е колкото тебе бе.. а и това да е по-висока от тебе било айляк .. така ли ? как се чувстваш мъж пред такава жена ми е много интересно ?

по темата: баскет,волейбол,гимнастика ,каране на колело

бтв. за темата с миньончетата.. всеки харесва различно,но до сега не съм имала проблем,че съм ниска нито някой се е оплаквал от мене..

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    По горе прочетох някъде, че "миньончетата" били най търсени.. Е стига бе.. Да не сте сънени още та ги пишете тия глупости...
    Напълно будна и права съм си :д Не знам дали знаеш Ева Лонгория колко е висока и дали си гледал Малки Сладки Лъжкини примерно.. главната героиня е висока 157, но е най-красивата от четирите, хаха.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

тц, тц какви са тея глупости ...
    Първо не можеш да пораснеш , каквото и да правиш, ако родителите ти са високи и ти ще си, но ако са ниски няма начин , но височината не е толкова важна!
    Второ за тея дето ръсят глупости , така 1,74 не е кобила и това ,че си висок не те прави кобила...просто най-хора се уливат с глупостите си . Напоследък се търсят и високите, но това си е вкус.Не съм нито против високите, нито ниските ;д Но това ,че сте ниски , не значи че да си 1.70 е да си кобила, аиде моля.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз която съм 1.74 см. абсолютно честно мога да заявя, че жените около 1.65 см. са най-търсените, просто защото това е средния ръст на българките, повечето са 1.65-1.68 см. А за мъж 1.78 си е направо ниско, само мъжете над 1.82 - 1.85 см. мога да нарека високи.
    Колкото до авторката - до 18 не знам, но до 20 може и да станеш 1.74. Впрочем модел ли искаш да ставаш с тази височина ?

Да, сега когато ви прочетох коментарите се убедих, че височината не влияе на умствения процес. Еднакво тъпи коментари от момичета 160см и 170см. Стана борба кои са по-търсени, по-красиви, по-злобни, с кой повече ви е срам да ходите. Смешно е. Излагате се, замълчете.

По темата - аз съм 161, но съм на 18г, когато бях на твойте години, не бях по-висока от 149 , но това се променя. Ще пораснеш 100%, защото навлизаш в такъв период, но с колко, това вече е друг въпрос. Някъде измежду караниците и състезанието "кой на каква височина е, и колко е тъп" видях, че имаше свестен коментар, че това е заложено генетично и съм съгласна, но дори родителите ти да са ниски, това не пречи ти да си изключение от генетиката (те не са малко) и да си по-високичка. Във всеки случай след 5 години, когато станеш колкото мене, надявам се да си пораснала достатъчно на акъл, за да разбереш, че височината не е главния фактор, от който зависи ти да се чувстваш добре в кожата, и тялото си.
    Последно редактирано от sladkish_14 : 02-20-2012 на 16:15

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Fuckk13 -

Понеже не си от най високите моите думи нещо много сериозно те комплексираха виждам.. Недей така де Бoклyк и секви простотии тук в нета можеш да ми ги пишеш и до сутринта ако искаш На вънка без да се замисля
    от факта, че си момиче щях да ти спyкам сладките буски от шамари !!!

Срам ме е от неква мадама която ми е до кура и като ходя по улицата до нея мога да си подпра ръката на главата и.. Шибано е и изглежда смешно от страни !! Предпочитам момичето да не е по високо от мен а ако е по ниско да е с малко.. Както и всеки нормален мъж би предпочитал ! Лапешките си мнения си ги давай пред майка си и баща си.. Те поне си те знаят на какво ниво си и няма да се изложиш чак толкова !

sladkish_14
    aбсолютно съм съгласна, единственият коментар на място!

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Мен миньоните ме кефят повече, е миньони 1.62 там някъде и не всички са злобни, но по-голямата част са такива. А и да си много висок не е голямо предимство ами ако си харесаш по-нисичък напризер някъде 1.78 и кво кат си на едни токчета ставаш по-висока.
    На твоите години бях 1.50, но сега съм 1.72 там някъде.
    Не се безпокой още имаш да растеш поне с 2-3 сантиметра няма как да не пораснеш.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Разбира се не бери грижа. Един от класа ми беше в 5-ти клас 1,40 глей го сега в 6-ти 150+ но го помня, макар че скоро ни теглеха

Добре де, едно нещо не ми стана ясно Какво общо има височината с характера, с това дали човек е злобен или красив И хайде сега, жените да не сме продукти, за да се заявява "еди кои са по-търсени"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ще растеш основно това лято, играй баскетбол и ще пораснеш малко..

едит:прочетох ви малоумните мнения
    първо, по-ниските момичета са не по-малко красиви или умни отколкото по-високите
    второ, това за злобните момичета-дали ще е 1.50 или 1.90-каквато си е по характер такава
    височината не определя характера
    а тарикатче, да не си на 12? срам те е било от гаджето ти..пълни глупости..
    Последно редактирано от bloodyF : 02-20-2012 на 18:20
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

и аз съм колкото теб на 13 и хич да не те е срам, защото аз съм 1.54 ама аз не се притеснявам, защото ходих на лекар (прайли са ми операции на краката абе дълга и широка) и той ми каза че съм имала шанса да стана 175
    и да допълня - няма значение дали си 1.20 или 2.00 има значение характера и отношението !!!

за Rebirthing не не искам да ставам модел

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    thegreenzombie яко си комплесирана. Какви глупости изръси, ужас.
    Познавам момичета по-нискички, които не се притесняват и показват, колко са комплексирани, от другите височки момичета около тях.
    1,70-1,75 според мен това е идеалната височина. Също така, и познавам момчета, които са казвали, че не харесват толкова ниски момичета.Пак може да са заедно, но друго си е да види една 1,70 мацка на ток. По-оформена изглежда. Ха. Високите момичета, обаче могат с или без високи обувки, пак ще са нормално високи, а ниските немогат да сложат повече от 13 нали?
    Плюс, че ако видиш 3 момичета едното по-високо примерно, първо ще забележиш високото.
    Макар, че и аз не съм от най-високите, 1,65 съм, но мога да заявя, без да се замисля, че високите момичета са по-търсени!

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Аз съм на 16 и съм 158.. И аз исках да порастна ама просто не може.. ГЕН Винаги ми е било странно сред другите хора защото повечето които познавам са все високи и е малко неудобно , ама тях пък това ги кефи че съм много ниска Всеки има различни виждания.Спорта може и да ти помогне , но не е сигурно . Ако ти е генетично заложено , едва ли
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си