- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Растеж ?! :(
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
И 1,80 и 1,50 все си е тая,ако главата ти е куха!!!
Нищо лично.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
pifiella ами да така си е ;дд но просто искам да съм малко по - височка ;д майка ми е 1,62 а баща ми 1,76 а аз околко 1,60 и съм на 13 години дали ще мога да съм около 1,70 1,72 ? ;д питам от любопитство.. а пък другите го превърнаха в... анкета ;дд кои с харесвани повече..
Хахаха не знам кои са "по-търсени" , но половината ме хвърлихте нз къде...(facepalm) Значи по-ниските момичета били злобни, и еди кой си го било срам, че приятелката му е ниска ;xx високите момичета пък според всички ниска са "кобили, крави, жирафи, etc.." тцтцтц аз съм 176-177 някъде и да знам, че съм висока и често приятелите ми се бъзикат с мен за това, но никой до сега не се е оплаквал че краката ми са 110 примерно... Пфф и двете страни си имат както предимства така и недостатъци... Някои обичат дългокраки мацки, други обичат джобни гаджета
![]()
По темата: запиши се на някакъв спорт например волейбол или плуване - много хубави спортове! Приемай повече витамини и така![]()
аз дали ще стана 1,80. Майка ми е 1,68, а баща ми е 1,82. На 13 години съм и съм 1,75
на 17 съм и съм 1,70 не ми се вярва да станеш повече от 1,65аз на 13 бях 1,65 смятам че за жена 1,65 е перфектно ..и все пак като си сложа 14 см токове ..
хубаво е да си ниска за да имаш избор на мъже .дълго време ми отне да си намеря гадже което да не ми забранява да си нося обувките
![]()
Последно редактирано от Anorexiia : 02-23-2012 на 11:10
И аз съм 1.70 и съм на 17 на 15 бях 1.68 исках да си остана толкова ама...харесвам момче което е високо колкото мен и не се чуствам добре като застана до него
харесват ми нисичките момиичета а на 13 бях 1.64
Понеже и аз съм доста нисичка, може би 162-163 см, приятеля ми ми е казвал, че с разтягане може да се порасне. И ме е съветвал да ходя на таекуондо, защото се разтягат мускулите много. Имахме един много нисък приятел, който като започна да тренира порастна много на височина. Чувала съм, че и рибеното масло на хапчета помага за растежа.![]()
Абе то си зависи от гена какъв ще си.Пък относно високи/ниски гаджета е все едно. Важното е ти да си я харесваш. Ако я обичаш много дори 1.45 да е ще си я приемаш такава, каквато е.^ Аз съм ходила и с момче,което е по-ниско то мен. Веднъж го бяха помислили, че ми е брат ама карай.
Аз си го приемах такъв и го обичах много.
И аз сега бия на камилско птиче малко ама.. :Д То ще свикна с мисълта. :3