- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какк да кажа на момче че го харесвамм ? МОЛЯ ПОМОЩ !
Здравейте , харесвам едно момче.Той всеки ден ми пише смс-и след училище ама есесите не са нищо особенно : как съм кфо правя .. и тн. Есмесите започнаха на Св.Валентин тази година.В училище си говорим и се прибираме заедно и се гледаме някак си влюбено.Искамм да му кажа че го харесвам ама той е от моя клас и ме е страхх да не ми разбие сърцето и после целия клас на всичкото отгоре да ме обсъжда и да ми се смее.Мисля за него нощ и ден .. постоянно . Нито той нито аз си признаваме пред някой че се харесваме пък и не съм сигурна че той ме харесва. Той може предна везна на лостовете и преди 2 дена ми "помагаше" да я направя ама само на шега ... Стана така че аз се ударихх и той веднага ме прегърна и ме пита дали съмм добре .. НЕЗНАМ ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ?!Имам чуството че се влюбвамм .. искам да му кажа но незнамм как ..ПОМОГНЕТЕ МИ !
Последно редактирано от kristina99 : 02-20-2012 на 07:03
Мило момиче,
Любовта е чудесно нещо но не избързвай с нея.
Има време още! За сега се радвайте като приятелчета!
сърдечно,
иван
Пише ти SMS-и, прибирате се заедно, прегърнал те е... ала-бала...
Още ли се чудиш дали те харесва?![]()
Трябва да си напълно сигурна, за да не бъдеш разочарована
Иначе то и аз уча момичетата на предния хоризонтал и наистина ми се възхищават .. сигурно си забелязала, че наистина е трудно упражнение и му се възхищаваш.. но не забравяй-не само тиако си сигурна, че той също има чувства към теб-изчакай него .. с времето той (като мен
) ще набере куража и смелостта
![]()
^Не е чак толкова задължително да е на 100% убедена,че той си пада по нея-понякога самият риск е по-вълнуващ от резултата...Както и да е-авторке,покани го някой път да излезете само двамата и постепенно измести темата към това,което те интересува
Това,че сте от един клас няма значение-ако ви се получат нещата-добре,ако пък не-е,ще го виждаш след това всеки ден и ще ти е кофти,но така или иначе няма вечно да сте в едно училище...
Съветът ми е-рискувай-дори да се издъниш,поне ще знаеш,че си пробвала,а съучениците ти ще се посмеят и ще забравят.А и има вероятност той да ти отвърне на чувствата.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Той е адски срамежлив и много те харесва.
Щях да те съветвам да зарежеш цялата работа, но щом може предна везна, не му мисли.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо бързаш? За всичко си има време...та ти си 99...Опознайте се малко повече, преди да действаш![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Еми аз 2 месеца си пишех с едно момче, постоянно си правихме намеци. Бях лудо влюбена в него, имах чувството че и той ме харесва.. Един ден бях в невероятно еуфорично настроение. И му го написах. Просто така. "Харесвам те" .. и оттогава почти не си пишем ;д но никога не ме е било страх че някога някой ще ми се присмива за това..
Но си е за присмиване да не признаеш на някой на живо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ужас, от кога 99-та станаха на 13.... чувствам се стара.
Това, че те е прегърнал, когато си паднала и те е попитал добре ли си е чисто човешка постъпка, която всеки, които притежава добро сърце би направил. Пък и да не притежава въобще сърце, пак би го направил поради простата причина, че е навик. Ти какво очакваше? Да падне на земята, да те посочи с пръст и да се пръсне от смях ли?
Покани го да излезете навън само двамата. Ако тогава се чувствате комфортно, пък и той покаже и ти намекне, че те харесва, тогава дай, кажи му го.
Аве то всъщност за набор '99 не е точно така. По принцип ако момиче падне и на момчето му е безразлично, започва да му се смее и т.н. А ако не му е безразлично - се отнася по - добре с момичето.
От това следва, че дрън-дрън - ИМА СИМПАТИИ към теб. ;д Офф.. не знам как да обесня за чувствата на момче набор '99..;х
Просто.. го покани да излезете, намерете общи теми, говорете и ти му намекни леко нещо. Опитай, мисля че отговора ще е ДА! х )
Мерси на всички за съветите ..) преди 4-5 дена му казахх и той каза , че ме е харесвалл още от 4-ти клас и тн.Благодаря,че ми помогнахте ! :*
И какво, стана ли нещо, не стой мудна, направи нещо, кажи! Разкажи!![]()