.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Red face Какк да кажа на момче че го харесвамм ? МОЛЯ ПОМОЩ !

Здравейте , харесвам едно момче.Той всеки ден ми пише смс-и след училище ама есесите не са нищо особенно : как съм кфо правя .. и тн. Есмесите започнаха на Св.Валентин тази година.В училище си говорим и се прибираме заедно и се гледаме някак си влюбено.Искамм да му кажа че го харесвам ама той е от моя клас и ме е страхх да не ми разбие сърцето и после целия клас на всичкото отгоре да ме обсъжда и да ми се смее.Мисля за него нощ и ден .. постоянно . Нито той нито аз си признаваме пред някой че се харесваме пък и не съм сигурна че той ме харесва. Той може предна везна на лостовете и преди 2 дена ми "помагаше" да я направя ама само на шега ... Стана така че аз се ударихх и той веднага ме прегърна и ме пита дали съмм добре .. НЕЗНАМ ДАЛИ МЕ ХАРЕСВА ?!Имам чуството че се влюбвамм .. искам да му кажа но незнамм как ..ПОМОГНЕТЕ МИ !
    Последно редактирано от kristina99 : 02-20-2012 на 07:03

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Мило момиче,

Любовта е чудесно нещо но не избързвай с нея.
    Има време още! За сега се радвайте като приятелчета!

сърдечно,
    иван

Пише ти SMS-и, прибирате се заедно, прегърнал те е... ала-бала...

Още ли се чудиш дали те харесва?

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Трябва да си напълно сигурна, за да не бъдеш разочарована
    Иначе то и аз уча момичетата на предния хоризонтал и наистина ми се възхищават .. сигурно си забелязала, че наистина е трудно упражнение и му се възхищаваш.. но не забравяй-не само ти ако си сигурна, че той също има чувства към теб-изчакай него .. с времето той (като мен ) ще набере куража и смелостта

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^Не е чак толкова задължително да е на 100% убедена,че той си пада по нея-понякога самият риск е по-вълнуващ от резултата...Както и да е-авторке,покани го някой път да излезете само двамата и постепенно измести темата към това,което те интересува
    Това,че сте от един клас няма значение-ако ви се получат нещата-добре,ако пък не-е,ще го виждаш след това всеки ден и ще ти е кофти,но така или иначе няма вечно да сте в едно училище...
    Съветът ми е-рискувай-дори да се издъниш,поне ще знаеш,че си пробвала,а съучениците ти ще се посмеят и ще забравят.А и има вероятност той да ти отвърне на чувствата.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Фен
    Град
    Плевен
    Той е адски срамежлив и много те харесва.
    Веднъж нямам нищо,а друг път ми е прекалено много.

sdw@abv.bg

Мега фен Аватара на Chacho
    Щях да те съветвам да зарежеш цялата работа, но щом може предна везна, не му мисли.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на smilelady
    Защо бързаш? За всичко си има време...та ти си 99...Опознайте се малко повече, преди да действаш
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Еми аз 2 месеца си пишех с едно момче, постоянно си правихме намеци. Бях лудо влюбена в него, имах чувството че и той ме харесва.. Един ден бях в невероятно еуфорично настроение. И му го написах. Просто така. "Харесвам те" .. и оттогава почти не си пишем ;д но никога не ме е било страх че някога някой ще ми се присмива за това..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Chacho
    Но си е за присмиване да не признаеш на някой на живо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ужас, от кога 99-та станаха на 13.... чувствам се стара.

Това, че те е прегърнал, когато си паднала и те е попитал добре ли си е чисто човешка постъпка, която всеки, които притежава добро сърце би направил. Пък и да не притежава въобще сърце, пак би го направил поради простата причина, че е навик. Ти какво очакваше? Да падне на земята, да те посочи с пръст и да се пръсне от смях ли?

Покани го да излезете навън само двамата. Ако тогава се чувствате комфортно, пък и той покаже и ти намекне, че те харесва, тогава дай, кажи му го.

Цитирай Първоначално написано от ton1 Виж мнението
    Точно така.
    Последно редактирано от Profound : 02-22-2012 на 12:59

Повече от фен Аватара на Loken
    Град
    Скоро и във вашият град !!

Цитирай Първоначално написано от ton1 Виж мнението
    мхм ...........................................

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Щях да те съветвам да зарежеш цялата работа, но щом може предна везна, не му мисли.
    Може и да те харесва.Защо питаш нас,по-добре говорете.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Аве то всъщност за набор '99 не е точно така. По принцип ако момиче падне и на момчето му е безразлично, започва да му се смее и т.н. А ако не му е безразлично - се отнася по - добре с момичето.
    От това следва, че дрън-дрън - ИМА СИМПАТИИ към теб. ;д Офф.. не знам как да обесня за чувствата на момче набор '99..;х
    Просто.. го покани да излезете, намерете общи теми, говорете и ти му намекни леко нещо. Опитай, мисля че отговора ще е ДА! х )

Мерси на всички за съветите ..) преди 4-5 дена му казахх и той каза , че ме е харесвалл още от 4-ти клас и тн.Благодаря,че ми помогнахте ! :*

И какво, стана ли нещо, не стой мудна, направи нещо, кажи! Разкажи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си