- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какви места сте правили свирки?
Точно!
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
старите ти профилни снимки бяха по хубави
Dream , гордей семного малко са като теб! Днес си говорих с един приятел по скайп (по малък от мен) та когато той разбра че за първи път съм целунал момиче когато бях на 14 реакцията му беше "WTF аз съм на 14 и съм правил секс над 10 пъти" смятай какви са 12 годишните пикли днешно време
тей , че гордей се
много могат само да ти завиждат!
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е не мисля, че има за кво да ми завиждат.... аз и аз не съм девствена от 14 годишна всъщност, но просто винаги съм била във връзки в които имам чувства и тнт ... никога не съм правила секс, просто ей така, щото е яко или нещо такова
Като гледам май аз съм една от малкото които не са правили в тоалетните на мола.
Иначе съм правила у нас, у тях, в тоалетната на едно кафене, в парка и на плажа (беше на едно много закътано място)![]()
Свиркаджии![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
WC на мола,на пейка в градската градина,беседка пред блока....
Е, как къде?! На съвсем нормални места.
Единственото по-разкрепостено място беше на хамак в двора ни. Беше...После не можахме да сварим да трием записи от видеокамерите...
Сега само очаквам някой да сподели, че го е правил в църква и...![]()
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чувствам се много изостанала на фона на останалите.Трябва да наваксвам![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
WC в даскало, WC диско + кафе , влак, градинска люлка, плаж![]()
На мен са ми правили в двора на едно училище, където имаше камери и още една двойка натискащи се влюбени :Д
Ии в една детска градина хахха една жена стоеше на прозореца от блока си и гледаше потресена![]()
накрая дръпна щорите и затвори всичко хахахахахаххаха
Правили са ми и в началото на градския парк на централната уличка
в 2 часа посреднощ минаха само охраните на парка и се направиха, че нш не виждат
xaxaxa
Хаха няколко пъти съм ходила на църква- младежко събиране във вторник вечер и добре , че не съм била с мъжа ми xD Не знам защо...сигурно защото ми става скучно докато говорят...започвам да мисля само простотии и се чудя колко ли грешна ще се чувствам ако направя нещо подобно в църква.Но нали се сещаш, че всичко забранено е сладко (mm)
И все пак ще чакаме някой да сподели дали е бил толкова разкрепостен, че да го направи в църквата.
Иначе по темата: Май съм една от малкото или дори първата която не го е правила в паркове и т.н. Не знам защо, но за мен тва е малко тъпоСамо в нас...в леглото,в банята, в хола докато гледаме филм
Но вече и тва е само мечта
![]()
Вече само в банята може заради малкия ми маймун който е на 3 и не знаеш от къде може да се появиЯка прецаквация
![]()