- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На какви места сте правили свирки?
Хайде девойки споделете на какви места вълнуващи сте правили свирки?
То това е малко тъпичко ;д едва ли всяка ще тръгне да разправя, но ще кажа само за 1 място ;п .. в тоалетните в мола, ама толкова ми е бил акъла тогава, недай си боже да е имало камери ;д;
В една уличка тясна, неосветена, хванахме се и цяла вечер парти![]()
Скучно...паркчета, градинки, тоалетни на заведения...банята на бившия ми приятел с друг човек беше последния експириънс (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^ чеки да видя дали съм разбрал. Разделила си се с гаджето си, отишла си у тях и си направила свирка на някакъв друг пич В ТОАЛЕТНАТА МУ>?>>>
С приятеля си съм се разделила преди повече от половин година, но съквартирантът му ми е приятелче...при него бях на парти, въпросният бивш приятел го нямаше...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тоалетна, парк.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
хмм .. библиотека, училище, у тях, у нас, градинки, балкони, морета, плажове, рекички ;D молове, кино .. и повече не се сещам за сега
A, в устата ви ли свършиха?
Аз си падам по традиционалист. Леглото, банята на една хотелска стая, вана и тва е![]()
в колата му,на магистралата малко преди Ихтиман....в аварийното платно де :ДДДДД
Еххх като каза кола се сетих, че веднъж му направих докато караше колата , но беше на спокойно място без движение и караше бавно, т.е. опасността беше премерена. Иначе на много други места, но няма значие какви са. Това ми е най-запомнящото се.
Кенефите в мола,входа на блок,в една стая в даскало....
Сериозно ли не ви пречи да споделяте такава информация?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Откаченяци в библиотеката,свято място за знания засужавате един цигански.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
+1
Не съм правил свирки , но на мен приятелката ми е правила в влака , в кола (не беше в движение , дължи се на това , че колата беше на един фр , а бяхме на зор , и той ни остави малко) Мола , даскало , у нас , у тях , градинки , пейки , в гората
мисля че е това
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хммммм да умник взимам нещо,на 13 съм и се дрогирам много яко,много ЛСД,КОКА,ХЕРОИН,ТРВИ РАЗЛИЧНИ НАПЪЛНО ЛУД И ДРОГИРАН СЪМ Какво да се прави не всички сме идеални![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
*пляяяяяяяс*
И като чета тая тема, се чувствам .. ъмх .. като ангелче... аз ли съм единствената, дето прави такива неща само у нас, у тях ии тнт ..