- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, хора!!!! Заедно можем повече- нека дарим любов и частица надежда
Изпратих.
Преди около година и аз приканвах хората тук да се присъединят към подобна кауза. Много хора пишем в тоя форум как парите не са най-важното, колко се възмущаваме от меркантилността, как в това се корени упадъка на поколението ни. Ако наистина го мислите, ще могат 1.20лв да ви се откъснат от сърцето. Неотдавна и аз бях близо до такова злощастие. Организирахме кампания за един страхотен човек, лека му пръст, и тогава разбрахме от какво огромно значение е жеста на всеки един човек, дори с малко да помогне. Всеки един го догонва гузната съвест като прочете такава новина, но много започват да се разубеждават, как не е само той в това положение, как точно техния СМС няма да окаже някакво значение и се отказват. 1.20лв, че и повече, е колата/водата/кафето която пием по заведенията. Не ни молят да се лишаваме от повече, в името на един живот, който можеше и да е нашия. И в ФБ страницата го бяха написали, ако дори 1/4 от София се лишат от тази кола, средствата ще са събрани. А дори не се разчита единствено на СМСите. Смисъл има да дарим толкова. А защо точно на него? Нека е на някого, днес ще чуем за Дани, утре други ще чуят за друг човек. Много хора обаче може повече да не го чуят. Хората, които са го слушали цял живот, така както ние слушаме приятелите си всеки ден като излезем с тях. Нека не им го причиняваме! Изпратете по едно съобщение и пуснете един коментар "Изпратих", за да виждат хората и да се мотивират да са съпричастни. Нека тези, които не желаят, да ги накараме да се чувстват аутсайдери. Сторете едно добро дело!
PS: Ако модовете четат и си го мислят, не качвайте темата на важна! Нека се ъпва периодично, защото първите теми се четат повече от важните и съобщенията.
Последно редактирано от Chacho : 02-20-2012 на 16:20
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.