.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Голям фен Аватара на slimbo

Exclamation объркана !!!!!!!

На кратко-- става дума за момче което е в другия клас учим в съседни паралелки от 1клас но чак сега започнахме да си говорим (гаф знам). Та от 3 месеца си говорим по засилено и от началото бяхме в много добри отношения и всичко беше ОК ама ся се държи като идиот .... Попринцип не го харесвам но изглеждаше сякаш той ме харесва и аз си мислех че ако е така може и да стане нещо защото изглеждаше много свестен и можеше поне да сме добри приятели. Имате ли идея как отново да се сближим.

П.П. Моля спестете си злобните обиди!!! И съжелявам ако съм объркала раздела !! Благодаря предварително!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Чакай сега, ти последно харесваш ли го или не го харесваш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ами всъщност НЕ ама искам да разбера кво става и кво ще излезе / има и друга част ама тя няма общо с него затова няма да се обеснявам на дълго и широко/

Е като не го харесваш какъв е проблема? Бъдете се само приятелчета и това е.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ти добре, че искаш ама той дали иска ако той неиска няма как да се получат нещата.
    Дай пример със сегашното му държание??

амм държи се странно !! първо се държеше мило забавно и винаги се усмихваше като поздравяваше а ся /от 1-2 седмици/ едвам обелва едно намусено "здрасти"

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Е като не го харесваш какъв е проблема? Бъдете се само приятелчета и това е.
    там е проблема държи се идиотски даже не като приятелче

Ако се е надявал за нещо повече и е видял, че не му минава номера е нормално да се отдръпне.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    ами всъщност НЕ ама искам да разбера кво става и кво ще излезе
    Това е като да се завреш в гъза, за да видиш дали случайно не е чист. Момчето сигурно те харесва, ти му обръщаш внимание, но нищо повече и той не може да разбере черно или бяло е. Оттам и колебливото му държание. Науми си какво искаш и приказвайте директно. Като искаш да сте близки, не питай по форумите, а се научете да разговаряте помежду си за нещата, които ви касаят вас двамата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ако се е надявал за нещо повече и е видял, че не му минава номера е нормално да се отдръпне.
    не знам повече сме си говорили по чатовете , защото в даскало е п трудно винаги има много хора около нас и .... (ама до преди седмица само се опитваше да ме разсмее ако е важно) аз се опитвах да се смея там където ми е и не мие смешно и да бъда по сериозна там където ми е много смешно а не трябва

Ко речи?

10б
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Това е като да се завреш в гъза, за да видиш дали случайно не е чист. Момчето сигурно те харесва, ти му обръщаш внимание, но нищо повече и той не може да разбере черно или бяло е. Оттам и колебливото му държание. Науми си какво искаш и приказвайте директно. Като искаш да сте близки, не питай по форумите, а се научете да разговаряте помежду си за нещата, които ви касаят вас двамата.
    полезен си токова колкото пясък в пустинята!!! коя част от сега почти не си говорим не разбра и то може би е и по моя вина не знам !!! а и съм във форума точно за съвет не за критики

Харесва те и иска да сте повече от приятели, а ти не го допускаш. Като не искаш нещо повече, поне го изяснете това помежду си.

А и съм във форума да критикувам, не само да съветвам.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Пиши му иначе съвсем ще се забравите.

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Пиши му иначе съвсем ще се забравите.
    писах му днес следобяд още чакам отговор ... ам една приятелка скоро има рожден ден и си мисля дали да не го поканим....

Харесва те и иска да сте повече от приятели, а ти не го допускаш. Като не искаш нещо повече, поне го изяснете това помежду си.

А и съм във форума да критикувам, не само да съветвам.
    амм..опитвам се да не съм сурова усещам че изпитва нещо повече а аз нямам намерение да го отблъсквам но попринцип съм затворено човече..смисъл не съм срамежлива даже напротив но не допускам хората лесно до себе си /тоест ен позволявам "да се докоснат до сърцето ми / така да кажем

Ако не искаш да сте нещо повече от приятели, разберете се, че така стоят нещата. Иначе ще е на периоди - ще е мил с тебе, после ще ти се сърди, после пак ще е мил с тебе, т.н. Накрая ще ти предложи, ще го отрежеш и може за доста по-дълго да млъкне. Не че и сега няма шанс, но цялата работа става много фалшива като сте с различни виждания.

Ако не искаш да сте нещо повече от приятели, разберете се, че така стоят нещата. Иначе ще е на периоди - ще е мил с тебе, после ще ти се сърди, после пак ще е мил с тебе, т.н. Накрая ще ти предложи, ще го отрежеш и може за доста по-дълго да млъкне. Не че и сега няма шанс, но цялата работа става много фалшива като сте с различни виждания.
    не мисля че е за изпускане защото човека е много по свестен от тоя дето харесвам ама той не ми знае името сложно е ............ таа тва момче го заслужава /да се откажа от чувствата си смисъл и да се съобразя с неговите/ но нямам подход може би

Тоест да се насилиш да го харесаш? Мило и саможертвено, ама ще си вкараш автогола като се окаже, че не е за ден-два. Решението си е твое де, малко хора вървят на въпреки на чувствата си, интересно е, че се опитваш да застанеш над тях. Но, за да не се е появила тръпката до момента, сигурно има причина.

Тоест да се насилиш да го харесаш? Мило и саможертвено, ама ще си вкараш автогола като се окаже, че не е за ден-два. Решението си е твое де, малко хора вървят на въпреки на чувствата си, интересно е, че се опитваш да застанеш над тях. Но, за да не се е появила тръпката до момента, сигурно има причина.

не знам сигурно живота ми е като филм случват се много неща и си е направо екшън,романтика и комедия в едно ...... /пък и аз съм инат и винаги вървя срещу себе си така че...../

амм кво мислите дали е добре да го поканя на партито на приятелката ми

Да, разбира се. Не го отритвайте. Може би малко се пресилих, не си вменявай отговорност за неговите действия. Покани го, а как ще си прекара и какво ще прави си е негово решение.

Да, разбира се. Не го отритвайте. Може би малко се пресилих, не си вменявай отговорност за неговите действия. Покани го, а как ще си прекара и какво ще прави си е негово решение.
    мерси много даже и като досаден критик много ми помогна

Доктор Хаус пасти да яде.

Пак заповядай!

Доктор Хаус пасти да яде.

Пак заповядай!
    :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си