.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Hybrid View

Повече от фен Аватара на bbadass
    Аз те разбирам и също бих реагирала като теб. Всъщност това ми се е случвало Права си, няма как да е забравил, то си се изписва. Видяла ли си го на линия този ден? Може изобщо да не е бил. А ако си сигурна, че има симпатии към теб, може би не е могъл да измисли нищо оригинално На твое място бих го поздравила
    П.П. Не обръщай внимание на нападките на другите

Цитирай Първоначално написано от bbadass Виж мнението
    Аз те разбирам и също бих реагирала като теб. Всъщност това ми се е случвало Права си, няма как да е забравил, то си се изписва. Видяла ли си го на линия този ден? Може изобщо да не е бил. А ако си сигурна, че има симпатии към теб, може би не е могъл да измисли нищо оригинално На твое място бих го поздравила
    YEYYYY радвам се че писа и сподели подобна случка Супер съгласна съм Благодаря ти много!!! ; !!!!

П.П И добре няма

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    YEYYYY радвам се че писа и сподели подобна случка Супер съгласна съм Благодаря ти много!!! ; !!!!

П.П И добре няма
    Хората имат склонност да се съгласяват само с мненията които на тях им харесват.Не приемай останалите коментари като нападки, а като съвети от странични наблюдатели.Все пак не си длужна да ни послушаш, но щом си искала мнението трябва да го приемеш.Поздрави го и не се впрягай много минал е месец от празника ти все пак ...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Цитирай Първоначално написано от bbadass Виж мнението
    Относно въпроса Видяла ли си го на линия този ден? Да видях го на линия 100%

Най-добре го поздрави и му покажи един вид,че ти пука за него! ) А за това,че не те е поздравил може и да е нарочно за да те подразни,но може и наистина да е забравил

Цитирай Първоначално написано от Mirenа Виж мнението
    Най-добре го поздрави и му покажи един вид,че ти пука за него! ) А за това,че не те е поздравил може и да е нарочно за да те подразни,но може и наистина да е забравил
    Да и аз така си мисля Благодаря ти !!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ти си най-неориентираното същество, което съм виждал, честно!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ти си най-неориентираното същество, което съм виждал, честно!
    Това е от добра или лоша страна?

Коя е добрата страна? Търсиш под вола теле, филмираш се излишно вкъщи, гледаш ситуацията отстрани, мъчейки се да я анализираш (минал е 1 месец от тогава, могли сте 100 пъти да говорите и излезете, и да си направиш извода), на всичкото отгоре не можеш да решиш какъв извод да си направиш от цялата ситуация.

badass ти каза, че няма как да е забравил, ти си съгласна. Mirena ти каза, че може и да е забравил, ти пак си съгласна.

И, ако трябва да сме честни, не те вълнува особено, защо не те е поздравил на рождения ти ден. Всъщност искаш да разбереш дали те харесва и дали имаш шансове. Ми иди си ги пробвай, дори да имаш, ще ги пропилееш, ако само наблюдаваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Коя е добрата страна? Търсиш под вола теле, филмираш се излишно вкъщи, гледаш ситуацията отстрани, мъчейки се да я анализираш (минал е 1 месец от тогава, могли сте 100 пъти да говорите и излезете, и да си направиш извода), на всичкото отгоре не можеш да решиш какъв извод да си направиш от цялата ситуация.

badass ти каза, че няма как да е забравил, ти си съгласна. Mirena ти каза, че може и да е забравил, ти пак си съгласна.

И, ако трябва да сме честни, не те вълнува особено, защо не те е поздравил на рождения ти ден. Всъщност искаш да разбереш дали те харесва и дали имаш шансове. Ми иди си ги пробвай, дори да имаш, ще ги пропилееш, ако само наблюдаваш.

П.П Азз само че не живея в БГ

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gabchety9 Виж мнението
    П.П Азз само че не живея в БГ
    A това какво общо има с темата или с на Chacho поста?

ПП: Не си единствената в тази тема дето не живее в България

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    A това какво общо има с темата или с на Chacho поста?

ПП: Не си единствената в тази тема дето не живее в България
    Оффф ами пояснявам това защото някои ми казват че досега сме можели да се видим 100 пъти ее ?? :Д и да има нещо общо !

И на мен не са ми честитили понякога, много хора и нищо ми няма, аз когато се сетя почти винаги поздравявам и близки и познати, когато забравя здраве да е. За мен това може нищо да не значи, колкото до това дали да му честитиш каза, че го харесваш, сама смятам можеш да си направиш изводите.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Или си гаден трол или не знам как си доживяла до сега...

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Е като не си у БГ за чий по дяволите си тормозиш празната главичка с глупости?

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    Earth...
    ХахахахАХахахахХахаххаХаХ хахахахААХХаххахХАХах!

Ако си станем интернет гаджета ще ти мине ли?

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ако си станем интернет гаджета ще ти мине ли?
    Не! Ти не си и честитил рождения ден!

Ама аз не съм в Бузлуджа

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ох, направо не знам какво да кажа, честно.... Момиче, разсъждаваш като 13-годишна! Виждали се няколко дни и дай рози, ако искаш, да ти прати за рождения ден.. Плюс това ти не си в България, какво очакваш да стане между вас? Би могло, има такива двойки, но те разсъждават къде къде по-зряло от теб..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на LeprikonA
    всеки втори, който се прояви като малоумник ли се определя като неживеещ в България и това как аджеба е извинение за каквото и да е?

тия извън БГ само рег-ове в импулс ще си правят сигурно..
    Последно редактирано от LeprikonA : 02-22-2012 на 15:23
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Град
    В мислите на хората
    Леприконке - тя авторката си каза че не живее в Бг. Тва че е куха лейка не е вързано с местоживеенето и в случая.

Dr. Gregory House

Добре решрх че ще го поздравя значи за Коледа го поздравих със следното: Честита Коледа и щастлива Нова Година. Пожелавам ти много здраве,щастие,късмет и нека всички твои мечти станат реалност. Сега обаче искам да го поздравя с нещо по различно но отново искам да си запазя: нека всички твои мечти станат реалност защото много ми харесва и според мен е много хубаво пожелание таа драснете нещичко

Ох, аре напъни си малко мозъка, не ви ли хваща срам други да ви слагат думите в устата?

Ох, аре напъни си малко мозъка, не ви ли хваща срам други да ви слагат думите в устата?
    No Comment Respect please

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си