- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ще рече ако едно момче….
Здравейте аз съм момиче на 17 години.бих искала да Ви попитам едно въпросче което ме притеснява. Какво ще рече ако едно момче не ти е честитило рождения ден? (като имате на предвит че това момче е било в skype и че impulse.bg беше още един начин за пращане на съобщение което 100% щях да го получа и също знайте че сме само приятели но това е че аз съм ацки влюбена в него). Бяхме се запознали в impulse.bg и вече се познаваме от година и от както си бяхме споделили рождените дати от тогава насам моя роджен ден е преди неговия.Но тъй като съм супер влюбена в него той беше единствения човек който очаквах да ме поздрави но не стана.Не знам точно на какво това би трябвало да се дължи но изобщо не знам какво да мисля..много ми е объркано.Също бих искала да знам дали да го поздравя или не (мисълта ми е дали ще бъде хyбаво поне аз да изляза човек и да го поздравя или да постъпя така както той пуступи с мен и да не го поздравявам). Понякога имам гадния навик да съм добричка (винаги съм си понеже Бог ме е дарил с такова сърце) към хора които не се отнасят добре с мен, но е имало пъти когато аз съм отвръщала с същата лошотия към лошите но точно това ми е проблема че ги сужелявам и това отново спада към категория “добро”.
Искам да знам в знак на какво е и според това държание и какви последици могат да следват в бъдеще време (в смисъл да не се усложнят нещата). Извинявайте за тъпия въпрос но това е наистина нещо наложащо за мен и тема за която наистина бих искала да разбера отговора. Ще Ви бъда много благодарна за Вашите мисли и тълкувания тъй като рождения ми ден беше Януари месец а аз още се питам въпроса защо.
П.П Забравих да поясня че сме на една и съща дата но в различни месеци![]()
Последно редактирано от gabchety9 : 02-20-2012 на 17:29
Забравил е. Не търси под вола теле.
Типичен пример за разликата м/у женската и мъжката логика.
Жена - Мъж не и честити РД - депресиран е? Не ме обича? Може би е бил зает?
Мъж - жена забравя да му честити РД - хм явно е забравила.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
мм имам доста приятелки, които ми споделят, като харесват разни батковци ии.. просто ви знам мисленето долу горе... АУУ ПРОЗВУЧАХ КАТО СВРЪХЧОВЕК... ДА РАЗБИРАМ ЖЕНИТЕ..![]()
Последно редактирано от v1k7or_mLadenoww : 02-20-2012 на 17:33
Просто ми е трудно да свикна с факта че може да е забравил за РД понеже сме да една и съща дата и някак си ми се струва...не знам как да го кажа точно..до някъде невъзможно![]()
Първоначално написано от gabchety9
Първоначално написано от gabchety9
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
това че ти го харесваш далеч не гарантира, че и той споделя чувствата? и не ти е длъжен може би?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
другия вариант е техните да са седяли и затова да е бил на линия
о,Дево... може момчето да не отдава чак такова голямо значение . Това е просто дата
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добре де, вълнува те какво ще му е бъдещото държание, при условие, че е минал цял месец от тогава. Ти не можеш ли да му прецениш държанието? Забравил е, голяма работа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.