Този форум замря още преди 2 - 3 години, както и да е. Гледам новини, когато мога, вечер особено, гледам ги. Ако съм изпуснала, чета важното в Интернет. Гледам новините по Бтв. Следя какво става в България за нещата, които ме интересуват, например. Жълти новини научавам от Фейсбук. За другият въпрос - не чета чужди сайтове, рядко наистина, което мисля, че не е добре. Реформи в образованието - майка ми е учителка все пак. Следя "развитието" е медицината. За Аста честно казано, не вземам мнение, не съм и чела. Политика - бих казала, че ми е интересно, особено покрай изборите. Пф, не смятам, че обсъждаме. Досега не съм чула никой да обсъжда, особено за АСТА, уж дето е супер нашумяло. Само Фейсбук е бъкан със статии и изказвания от рода: "Против АСТА", "Нека се надигнем срещу тях", дето повечето дори не знаят точно за какво иде реч, но да сме в стадото, нали. За дарителските кампании - за съжаление, не често, което сега като се замисля, бих променила. С един смс може би няма да помогнеш, кой знае какво. Но 1.20, 2.40 няма да ти се откъснат... Хубаво е, да се интересуваме и да помагаме в такива кампании. Повечето пъти съм пускала смс-и за някакви музикални формати. Преди години спечелихме и пари от Пирамида - пълен късмет. Та така де, бих казала, че съм от хората, които подкрепят всякакви дарителски инициативи, но не обичам стачки и тем подобни изпълнения, особено онова с Максуда. Може би трябва да се интересувам сериозно за нещо, от изброените неща от теб.