- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да заговоря това момиче???
Здравейте на всички нов съм във форума и имам проблем искам да заговоря едно момиче с което може да каже че се "познаваме" в смисъл знаем си имената но нито си говорим нито се поздравяваме живеем на "две крачки" един от друг, та въпросът ми е имам ли някакъв шанс да тръгна с нея? И малко ми се струва че е надута![]()
![]()
......
Благодаря предварително
...питаш ни дали има шанс да тръгнеш с полупознато,надменно момиче,тъй ли да разбирамe? ...
Значи истината е следната-вероятността е 50%-или ще тръгнете или няма да тръгнете.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Силно вероятно е да се ожените.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ако живеете в къща,хвърли някоя топка в тях и утиди да си я вземаш когато е тя там и разговора ще тръгне от самосебе си
Ако си по-самоуверен може да хвърлиш и двете си топки.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ситуацията е такава че брат ми ходеше със сетстра й бащите ни са колеги (баща ми уреди баща и) ние се знаем но не си говорим и ако направя както колегата trabi_bs казва когато отида какво поточно да й кажа
![]()
здравей може ли да си взема топка ,днес си много красива и ако може бих желал да те поканя на разходка или нещо друго,
което тя харесва
особенно ако е с нейните приятелки така ще ме отреже че и на мен ще ми хареса тя събере ли се с нейните приятелки и те живеят близо до менведнага се променя ако е сама може и с колелото да скоча
![]()
там е работата не е проблем да хвърля топката но знаем се но не сме си говорили досега а изведнъж "оо колко си красива" малко не оттърва но на вас разчитам каквото кажете изпълнявам !
![]()
Първо и обясни, че си изтървал топката/топките () си в техния двор. Когато ти каже да си я взимаш определи дали е в настроение и и кажи нещо от сорта на "Ходи ли ти се на кафе?" и така ..
П.С.: Само давам примери за кафе, не казвам, че е задължително точно това да я питаш. Можеш да я поканиш на разходка, на дискотека.. абе къде ли не![]()
най-добре я отвлечете с брат ти и нямаш никакви грижи
П.С.: - в кръга на шегата
гледай когата тя е сама за да ти е по-лесно да я заговориш,иначе ще сречаш като първокласник
А може да пробваш с "как сме съседке?"
Благодаря за идеите приятелино може ли да измислим нещо друго на 17 съм и мисля че няма да е оригинално да се появя с топка
ще си помисли виж го този дечко
искам по оригинален начи да и кажа обичам те искаш ли да излезем
![]()
ако имаш куче пак става да го пуснеш в тях и да се правиш на джентълмен
Какво обичам те, какви гаджета? Хайде запознайте се първо, пък после ги мисли тия неща. Поздравявай я, питай я как е. Някой път можеш да я видиш да носи нещо, помогни й и се запознайте официално. Поговорете си малко и й предложи да пиете по едно кафе. И без това ще е с добро впечатление от теб, надали ще ти откаже.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Пич, малко прекалено много бързаш с нещата.
1. Ние не сме ти никакви приятели. Не знам от къде ти дойде това в главата.
2. Обичаш я? Моля?
Първото и най-важно нещо в момента за тебе е да започнеш да общуваш с нея по някакъв начин.
Заеби тея деца,щом я обичаш,а не се познавате...По-добре стани педераст,ще ти отива.Но не и манаф,опасно е!
Просто иди при нея , кажи и здравей , поговорете няколко минути и я попитай дали е обвързана.Ако си се справил добре , няма да те попита защо.Ако не , измисли някакъв забавн отговор и я попитай за телефона и.
като говорите за топка/топкиамм..а няма ли шанс да харесваш баскет ехоо това че си на 17 не значи че не можеш да тренираш