- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kaк бихте реагирали, ако разберете, че най-добрият ви приятел има сексуални фантазии
с вас, при условие, че и двамата сте момчета?![]()
Хахах грубоо, ще внимаваш да не те издебне някой път
![]()
=] Момче
Какво значи подбирам си приятелите? Да не им правиш тестове в някой лаборатория с каква ориентация са? Голям човек , глупости пише!![]()
По темата: Нищо няма да му кажа! Ако ме кефи , ще го изчукам! На мен , нищо не са ми казвали след като съм споделял! Не са ме и избягвали , така , че не виждам проблем.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Ако ми е добър приятел и има наклонности към други момчета нищо няма да му кажа, той си решава, но ако има мераци с мен и продължи да нахалства като знае, че ... че мразя педерастии с извинение не само, че няма да останем вече такива приятели, ами и ще го смажа, ако започне да ми прави някви намеци и т.н.![]()
Toad, това е сайт , в които всеки може да задава различни въпроси и да споделя различно мнение от всеки един друг. Като е такъв човека какво да направи...?
А към автора - ако има склонност към момчета , хммммммм , към други добре-негов живот , негов избор . Но ако тръгне на мен да " налита " ще му кажа с добрата , че няма да продължи нашето приателство , а ако не ме разбере ще му излекувам педерастията с лошия вариянт.
Мой човек ти тъп ли си или така ми се струва ?? На всеки отговор ли ще отговориш " ами ако не ....." ??? Като искаш да е*еш съучениците си - твоя воля, стига занимава всички с простотии.....
По принцип не съм хомофоб , но ако някой ми натрапва сексуалната си ориентация ше яде много бой.
П.С дръж здраво сапуна!!!!
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Не виждам нищо ненормално. Естествено е, ако момичето е хубаво.
Съжалявам, не видях уточнението :д
Дизел , ти не беше ли псевдно педал?! Както и да е, ако някоя приятелка има наклонности към мен,много добре ще си поговорим... ама много добре!
maDamn
Ако някоя дружка прояви мераци към мен...ами ще си помисля.Може и да се реша на някой експеримент,знам ли xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn