.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Не влиза :(

Не влиза :(

Пробвахме сега да правим секс с приятелката ми което е за първи път с нея и установих че има доста голяма разлика в размерите и просто няма как да влезе там.
    Даже трудно си вкарвам показалеца който не мисля че е дебел, там до половината и тя казва че я боли.
    2 пръста по никакъв начин не мога да вкарам, а с предната даже и 3 можеше.
    А същевременно казва че била спала с 2 момчета преди мен и пак било трудно но влизало, а сега като гледам просто няма никакъв шанс да стане работата.
    С предната ми приятелка нямах такъв проблем и тя сега почна да ми говори че сигурно била дефектна , а аз и разправям че не е така и не искам да и е гадно и да мисли така защото много си я обичам.

Защо става така?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако тя е много тясна, а ти надарен в обиколка нормално да се получи така. Пробвайте с лубрикант.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не е нормално да пищи от един пръст. Сигурен ли си, че не те е излъгала за двамата преди теб?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на machoka
    ... или пък ти си я излъгал за предишните ти и не знаеш как да действаш.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вземете си лубрикант следващия път : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

лубрикант, да
    и повече целувки, игрички, може и да не е възбудена достатъчно?

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Дишай И аз бях така ама с времето си казах че трябва да приема болката , постепенно спрях да мисля за нея и така за 1 2 месеца се отпуснах и всичко се нареди както трябва. Знам колко боли нетърпимо е в началото , но ако тя е някаква лигла и неможе да търпи не виждам как ще се справите за напред С времето всичко ще се оправи
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

anonymous708973
    Guest
    Хахаха, и аз едно време разправях, че съм дефектна и се чудех дали да ходя на хирург :Д

Има голяма вероятност да те лъже за предните двама, за да се направи на вървежна, или пък да е правила и с двамата секс по веднъж много отдавна. Но редовен секс с двама души и да я боли от палец - никакъв шанс.
    Вземете си лубрикант, загасете лампата и не бързайте със същественото. Можеш да й направиш масаж, например.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Предполагам, че проблема съчетава 2 неща. Приятелката ти е тясна, а и опитваш да проникнеш на сухо. Подкрепям съвета за лубрикант и бъди внимателен. Постепенно ще се напаснете.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Предполагам, че проблема съчетава 2 неща. Приятелката ти е тясна, а и опитваш да проникнеш на сухо. Подкрепям съвета за лубрикант и бъди внимателен. Постепенно ще се напаснете.
    Същото. (10 букви)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

ако наистина си по.......надарен откъм обиколка....нормално да влезне трудно, първите няколко пъти и аз имах проблем,амаааа...при положение че е била с двама преди това....хммм,има нещо гнило ;Д

Определено провери дали е достатъчно влажна... иначе нормално да боли. Лубрикантът е вариант, но по-добре пробвай първо сам да я предразпоожиш, разцъкай я като хората, пробвай пък ако не стане, взимай геловете и почвай с тях

Мега фен Аватара на Mi6inka
    повече любовна игра, лубрикант, по-малко лигавщини, желание и от двете страни и ще стане

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Mi6inka Виж мнението
    повече любовна игра, лубрикант, по-малко лигавщини, желание и от двете страни и ще стане
    Точно казано
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    нямаш касмет маняче , мн ти е голяма патката и тряя си земеш някой milf-ka , ; ///

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    ще влезе
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Не е дефектна.. И аз бях така, но може би първите ми 4-5 пъти.. После като се отпуснеш, и болката просто изчезва

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Не е нормално да пищи от един пръст. Сигурен ли си, че не те е излъгала за двамата преди теб?
    Дa.! момичето 7o е излъгало ДЕВСТВЕНА Е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си