.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от slunchoo193 Виж мнението
    Благодаря на всички помогнахте ми ... мисля да поговоря с майка първият път да е с кола маска а после с епилатор Само да попитам няма ли да боли аз на краката много ме болеше първият път с епилатора и после болката се смали но така и не изчезна и с ръцете ли ще е така ..... аз попринцип не обичам болката изобщо

Мен лично на ръцете ме боли 100 пъти по-малко,отколкото на краката.. ;д

за 10 лв ще ти ги махнат в някое студио или фризьорски салон после сама с Veet или с епилатор това с боядисването е тъпо

ей а какво ще кажете за ето този продукт за обезкосмяване - уж бил ефикасен и чета по разни форуми за него . Някакви отзиви от вас? http://namaleno.exsitee.com/%D0%A1%D...-Smooooth-Legs

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    изруси ги с перхидрол и амоняк
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Най-добрия вариянт е кола маска.
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Една приятелка си ги махна/май с епилатор/ това лято.Когато беше времето на късите ръкави косъмчетата на ръцете и не бяха големи,дори напротив - растяха по-бавно и бяха като малки иглички.Зимата носим дълги ръкави и това не е порблем.Аз това лято ще го пробвам защото и моите ръце имат такъв проблем,но като цяло по-добре така от колкото изсветляване.Не растът бързо и най-много 1-2 пъти месечно да ги махаш и то ако искаш перфектно гладки ръце

Мега фен Аватара на Hilary_
    Кола маска или фото/лазерна епилация.

Супер фен Аватара на immortaL..
    с самобръсначка стават гъсти и дебели , но с епилатор не .. според мен най-доброто ще е кола маска ..

Да и аз така бях .. и имах и аз проблеми с майка ми . И тя не ми даваше със самобръсначка ..
    първо опитах с крем , почти същото е като самобръсначката . Епилатора и лентичките са най-добри и най-хубавото е , че после даже ти стават по меки и по малко
    I need somebody to love <3 ;p

епилатор/епилиращи лентички, кола маска/крем депилатор

Аз също си махам космите по ръцете с кола маска. Доста удобно е и поне 1 месец нямаш проблеми, след продължително махане с кола маска космите стават по-тънки и по-редки (поне при мен е така), колкото до изсветляването според мен няма смисъл, по-добре ги махни, НО НЕ И СЪС САМОБРЪСНАЧКА.

Да, в такива моменти е най-добре да поставиш майка си пред свършен факт. Според мен кола маска, оттам нататък те ще растат по-нежни и може даже да намалеят.

Голям фен Аватара на Dam Yeo Wool
    Цитирай Първоначално написано от breathless Виж мнението
    Със самобръсначката стават дебели и гъсти, не с епилатора. Най-добре кола маска според мен.
    Това.

Голям фен Аватара на shutUp
    ^ При всеки е индивидуално.
    Известно време ги махах с епилатор, а сега действам със самобръсначката. Нито са станали по-гъсти, нито пък по-дебели.
    Даже напротив, а и растат супер бавно :3

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Кола маска или фото епилация - това е варианта.Не се лъжи да си ги бръснеш.Аз лично от много години ходя на кола маска и стават доста по тънки и оредняват космите.Единственото гадно при мен е,че като стават по тънки се получават доста подкожни пъпчици,но при мен е от кожата(много ми е чувствителна) и козметичката ми каза с пилинг гел няколко пъти седмично,наистина намаляват подкожните пъпки значително.Кажи на майка ти,че на 14 няма как да ходиш с косми навсякъде,все пак си момиче и трябва да изглеждаш добре,а не като Тарзан.
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си