- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно мъжко поведение
Хора моля ви някой да ми обясни мъжката логика и поведение защото от години се мъча да я разбера и уви все не ми се получава.Въпроса ми е следния с момчето с което за първи път правих секс бяхме гаджета преди 3 години, но по стечение на обстоятелствата връзката ни не завърши както трябва.Преди няколко месеца започнахме да си пишем отново и той каза, че наистина съжалява за отношението си към мен по онова време и как нещата са приключили между нас и т.н.И започнахме да си пишем от време на време, но чисто приятелски без нищо друго.Обаче проблема е , че той и на преди не беше много разговорлив, а сега съвсем.В смисъл с чингел едва ли не трябва да му теглиш думите от устата особено ако не е в настроение. И напоследък става все по-трудно да общувам с него , а си нямам никаква идея защо това е така.Той си няма приятелка както и аз приятел в момента.Ако някой има логично обяснение за това поведение моля да ми обясни.
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Като не ни се приказва, не приказваме. Наистина е сложничко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Казваш,че и преди не е бил бъбривец.Значи може просто да не иска да говори,щом няма нищо по-съществено за казване от това,че съжалява за грешките в миналото.Или се опасява чрез някоя своя фраза да не ти разчовърка някоя от старите рани.Или не е достатъчно заинтересован.По много начини може да се тълкува едно мълчание.Най-добре излезте на разходка-когато си в пряк контакт с някого получаваш чрез мимиките,жестовете,най=общ казано чрез езика на тялото много повече информация отколкото тази,която човекът ти предоставя словесно...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ами питай го , какво питаш нас . Всеки мъж е различен .
^ъхъ... и докато мълчи всъщност тайничко си представя как си плете пуловер от мускулните и влакна,на който ще закачи брошка от бедрената и кост като реликва
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
еми питах го естествено и както винаги когато съм задавала този въпрос отговорът беше "неее съвсем нормално си се държа " и винаги знам, че това не е така ...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Кажи му да приказва като човек, а не да си крие мислите като мишок.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ъм.. кво странно има. През някоя дупка си му на пича. Извинил ти се е, успокоил си е съвестта, и сега си трае. Попринцип си му безинтересна. И аз съм го правил тоя номер.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По принцип жените говорят повече от мъжете. На нас това ни е странно и започваме да се чудим той защо мълчи, какво сме направили и почваме да се тормозим с куп въпроси, а те просто са си такива. Не споделят чак толкова, не разказват с всяка една подробност..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Може би го е страх да не хлътнеш пак по него и да трябва да те наранява пак.Може просто да не си му интересна и да е искал само да си успокои съвестта.
А ти реално какво точно очакваш от тази ви комуникация?И щом си пишете "само приятелски" защо смяташ за нужно да изтъкнеш факта,че и двамата сте необвързани?И защо темата е в Любов,и защо затруднената комуникация с него те притеснява толкова,че да имаш нужда от помощ във форум?Като цяло май ти още си го харесваш човека,а той просто се е усетил и не изпитва същото.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead