- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Редно ли е... как да постъпя...
Здравейте, откак се помня винаги съм имал сериозни връзки с бившите ми, като най-кратката ми връзка е била 2 години, и аз съм такъв човек че винаги съм се раздавал и държал на дадената сериозна връзка всичко, мисълта ми е, че никога не ми се е налагало или по някакъв повод да съм бил с някоя жена за по една вечер или само за секса.
Отскоро се запознах с една доста палава девойка по нета на 24 години, била омъжена, имала малко дете, и след размяна на снимки и разговори ми каза директно че и липсва секса и че съпругът и не я задоволява и нямал желание, искала секс, другото което ме озадачи, разпитваше ме подробно какво ми харесвало, възбуждало, как да е облечена, пози и т. н. Тя ми каза какво я възбужда и ми сподели че иска като правим секс, да я шляпам по дупето, да я хапя леко и да и говоря мръсотии и да и викам че е ( кучка )....
Та въпреки че никога не съм говорил така на жена по време на секс ми е някак странно, но не е проблем да и викам такаПроблема е морална гледна точка, самия факт, че е семейна и има детенце, някак си го чуствам нередно, ясно ми е че става дума само за секс, но никога не съм имал връзка с женена жена или за по една вечер, не знам какво да правя.... Сега тя ме проучва един вид, искала да е сигурна че мога да бъда дискретен.... Как да постъпя, да бъда ли с нея?
Две глави мислят по-добре от една!