.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    За n-ти ПЪТ - Ако не си ти ще е някой друг.. А за тва че можеш да им развалиш семейството и т.н. мога да кажа че това семейство вече се разпада щом се стига до тук! Вина НЯМАШ!

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Glam0rous бъдеща отрепка?
    Да ти сера на ценностите и на све...
    Благодаря ти за специалното внимание, но се въздържай да класифицираш хората, когато мнението им за нещо не съвпада с твоето.
    Моите ценности, каквито и да са те са едно, а реалната ситуация в това семейство - друга. Щом някой е решил да изневери - ще го направи. Ако ще един ден да се разведе и да заживее с друг, щом така на всички ще им е по-добре, нека. Дори и за детето, което няма да гледа скандалите и начумерените физиономии на родители, които живеят заедно само по задължение и не се разбират. То и без това ще отнесе всичко.
    И за теб и протокола - вече отрепка, понеже съм почти на нейните години.
    Последно редактирано от Glam0rous : 02-25-2012 на 18:00

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, епик тема. Въпроса е до човек. ДО съвест. Казвам го без упрек или нещо такова: Ако смяташ ,че семейството ѝ така или иначе е отишло на кино...ок твой си е избора. Аз не бих го направила, аз бих си хванала гъза в ръка и бих била шута на тая мацка. Вярно е ,ако не си ти-друг ще е, не е там работата. Работата е там дали ти после ще имаш гузна съвест или не.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си