Ами, ако очакваш някой да те убеди, че не е нередно и е в реда на нещата...съжалявам, нередно е.
Това, че тя е обвързана (още повече, женана и с дете!), не означава, че ти като си свободен ще си невинен.

Струва ли си заради единия секс, ако се разделят...да чувстваш вината (явно ще чувстваш такава, щом питаш това)?
В по-друг случай бих оправдал подобна постъпка...до колкото разбрах мъжа й не ти е познат или приятел, но все пак... има дете по дяволите! щом е на 24, вероятно е женена от скоро, има дете...и обяснява на някакви си (извинявай, че го казах така) как искала да я шляпат, да я наричат кучка и т.н. Бахти боклука е тая!!!
По-добре да говори с него по темата, защото накрая ще стане грозно...най-вече за детенцето.
Ако от самото начало не я е задоволявал...защо му е родила дете и се е омъжила за него, след като не е окей с това? ххахахха. Нямам думи, честно! Или аз съм с някакви ненормални разбирания, или хората са си е'бали майката...

Според мен не си струва, наистина, но ти си знаеш. : )

Ако решиш да я чукаш все пак...след като я наричаш "кучка, курва, отрепка" и т.н
след като свършиш й кажи, че не си го казвал щото й харесва, ами щото е самата истина
хахаха и имаш няколко бири от мен!