здраветите... Ето че се случи и това да ме зарарежат на този празник...
С момчето което ходехме.. от вчера вече не ходим.В петъка (мин седмица)бях в тях унижих се супер много..защото наистина тове е човека които обичам.. Унижих се отидох в тях ревала съм му цял ден.. и го помолих за още един шанс.. защото той каза че не искал никои,че искал да тренирра да излиза с приятели.. да учи... някфи текива работи а ходиме от половин година вече.. и просто по цял ден заедно.. и как да го забрава .. много боли на никои не го пожелавам
.. Писна ми да му хода по газа.. и да ме наранява.. !! добре кажете ми.. обясенете ми.. защо не мога да го разбера..
когато бях в тях целува ме ..гушка ме.. каза ми че ме обича.. обаче точно сега не иска да бъде с никои.. !?!?!?? Било му писнало но иначе ме обичал.. кфа е тази логика ?! Днес исках да отида до тях.. да го вида не искал да ме вижда.. не бил на кеф.. а не сме се виждали от 5 дена.. дори и като приятели да се видим.. за мен пак е нещо ;(( .. според вас заслужаава ли си да отида и да се унижа ..а и тря да му дам подаръка !! ;(