.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Ами уговаряш се с 2,3,4 или колкото и да са ама да са и нейни приятели и я питаш по скайп или на училище дали иска да дойде с вас и така няколко пъти и след това я каниш и само вие двамата да излезете,а ти до тогава ще се отпуснеш! Общувай повече с нея и ще се получи

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Mirenа Виж мнението
    Ами уговаряш се с 2,3,4 или колкото и да са ама да са и нейни приятели и я питаш по скайп или на училище дали иска да дойде с вас и така няколко пъти и след това я каниш и само вие двамата да излезете,а ти до тогава ще се отпуснеш! Общувай повече с нея и ще се получи
    Я пак кво да направи?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Както бях споменал по-горе тия дни я бях обвинил,че ме игнорира и тя нещо се разсърди,защото това не ми е било за първи път да я съдя. Извиних и се,също така и обещах да премислям вече какво говоря. Стигнахме до консенсус и ще видя как ще реагира в понеделник. Въпроса ми е,да настоявам ли да ми обръща внимание,да и пиша или да се правя,че ми е безразлично,ако тя продължава да се мръщи. Не мога да зацепя,дали тя търси моето внимание,за да разбере,че е важна за мен или просто ми е много обидена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си