- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбване?
Били ли сте влюбени за най-малко 10 месеца? Ако да, влюбвали ли сте се отново след това?
Задавам въпроса,защото бях влюбена в едно момче година и нещо и още съм. Започвам да си мисля,че повече никога няма да мога да се влюбя и това наистина ме отчайва. Затова ми е важно да знам дали е възможно пак да почувствам същото с някого и наистина ли времето лекува.. поне при вас ?
не се вживявай излишно. ще обичаш, спокойно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
10 месеца са нищо.
Разбира се, че ще можеш да си влюбиш отново и то в друг човек, стига да не потънеш в съжаления и филми след като всичко свърши.
Аз бях 1 година с едно момче, което значеше страшно много за мен. След него си изревах цялото количество вода, което се съдържа в един организъм, но малко след това се запознах със сегашният си приятел. Вече година и половина съм влюбена в него и се влюбвам отново и отново всеки ден. Сигурна съм обаче, че дори и да свърши това между нас, пак ще се влюбя и пак ще обичам. Може би ще съм още по-претенциозна в избора си и ще търся някой, който го превъзхожда поне в едно отношение. Трудно, но не невъзможно.
И спря да се върти за миг земята..
Били сме. И,да може и да звучи клиширано,обаче времето,разстоянието и страничните дейности и задачи определено лекуват,колкото и да не ти се вярва точно сега...Личен опит
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Първо трябва да се научиш да бъдеш щастлива и сама и тогава вече..година и доста бяхме заедно, разделихме се дойде `края на света` и нещата се изгладиха.Нямам приятел, но след време ще имам, ще се влюбя.Просто не се вглъбявам.То става изведнъж, когато не очакваш.Всичко ще е както трябва, просто ти положи усилия за всичко останало..отношения с приятели, семейство, учене..може и тренировки.Помагат![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Май май повечето сме се влюбвали.Бях влюбена в последния си приятел и то страшно много, но преди няколко седмици след година и половина се разделихменикой не е умрял от любовна мъка ... трудно ти е сигурна съм, но се научи да си самостоятелна и щастлива независимо от никой друг след това просто нещата ще се наред
за тези неща колкото и да не ни се иска трябва време аа и ако си намериш нова тръпка (не е задължително да се влюбваш) ще ти помогне да продължиш напред
![]()
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....