.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България

Question след боядисване...

Здравейте! Боядисах си косата черна, обаче нещо...не ми харесва много много. Искам да ви попитам сега ако се боядисам пак в кестеняво боята дали ще хване??

ПС.: За последно се боядисах събота.

Благодаря!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Върху черно, едва ли ... ако искаш иди при фризьор, мисля, че ще ти се наложи да я изсветлиш преди да боядисаш по-светло

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Изчакай малко да се отмие боята.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Определено няма да хване, черното се маха трудно. Или чакай да се махне от само себе си, което ще отнеме доста време, или иди при фризьор да те изсветли, което ще ти изтощи косата.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Какъв ти е естествения цвят на косата и върху него ли си нанесла боята? Ако не, върху какъв цвят си нанесла боята?
    Това е от значение, защото например моят естествен цвят е тъмнокестеняв, изсветлявах го до тъмно рус, след което върху този тъмнорус цвят нанесох отново тъмнокестенява боя, която обаче се отмива ужасно бързо, защото основата ми е светла.
    Ако имаш тъмнокестенява коса и си боядиала черно отгоре според мен трудничко ще се махне. Ако ти е светла основата, вероятността да избледнее бързо е доста голяма. Също е от значение с професионална боя ли си се боядисвала или с обикновена. Обикновените падат много бързо. Мий я по-често и изплаквай шампоана с по-топла вода, за да се отмие боята по-бързо. Накрая изплаквай обаче маската със студена, че косата много хубаво лъщи от студената вода.
    Айцц, много голям коментар изписах.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си