.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Дайте мнения ПЛС :(

Здравейте. Имам проблем. Мисля, че съм влюбена в най-добрата си приятелка от доста време и това много ме измъчва.... Не искам да е така или много се привързах или съм влюбена.. Не мога да спра да мисля за това. Моля ви дайте съвети. Не искам да е така

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Момиче ли си, или аз така разбрах?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Да ... В тинейджърска криза

Град
    Варна
    Виж, никога не съм могла да дам съвет в такъв случай, не знам супер странно ми изглежда. Не че е грешно, но просто. С две думи или рискуваш и й казваш как се чувстваш и губиш приятелството ви, или подтискаш и запазваш приятелството.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ами казвала съм и, но по - скоро като на шега, но не сме си загубили нищо

Град
    Варна
    Ами ако чувствата са толкова силни - признай си, но седнете и бъди сериозна.

Аз искам да знам как да спре това чувство По - скоро

Град
    Варна
    Е виж, чувствата са неща, които не може да контролираме. Особено в случая ти е най - добра приятелка, постоянно си с нея и няма как да забравиш и да спреш да чувстваш. Друг е въпроса дали наистина си влюбена или просто прекалено си привързана към нея.

Според мен всеки човек е по един или друг начин, осъзнато или неосъзнато е влюбен в добрите си приятели, леченеикоето е нормално все пак сме приятели с тях защото нещо ни свързва и ние явно го обичаме и харесваме това нещо. При появата на сексуално влечение и възбуда вече става по-сложно според мен, при теб има ли го този момент или просто както казаха по горе е просто прибързаност.

Според мен трябва да го обьрнеш набии ми една кука и един крак в лицето така ще те уважава и после я прати в кома или просто му махни мозака с джобно ножче но ако не стани ПРОСТО МУ КАЖИ ИСТИНАТА нядавам се да сьм ти помогнала

Поздрави Крал Артур
    Последно редактирано от koko098 : 02-25-2012 на 00:44 Причина: Правописна Грешка с Ж вместо Ш :)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си