- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да покажа чувствата си?
Засичаме се случайно на всеки няколко седмици и всеки път след като се засечем, като че ли се сближаваме малко повече, каня я да излизаме на кафе и т.н , но всеки път едно и също.. никога нищо не става. Не казвам, че не си прекарвам(поне аз) добре, но просто някак си не е достатъчно. Вече съм на сто процента сигурен какво изпитвам към нея, а не мога да намеря правилният начин да го покажа. След няколко излизания честно казано малко ми писна да си давам толкова много зор за нищо и от известно време не съм я канил където и да било(пък и тя няма много време). И въпреки, че до сега почти винаги съм познавал едва ли не на първата секунда дали едно момиче ме харесва или не с нея е различно. Може би съм прекалено параноичен и не забелязвам интересът й или пък точно обратното, не знам. Макар и да се държи малко студено по телефона и интернет, на живо си прекарваме чудесно. Някак си имам чувството, че не е безразлична към мен, което ме учудва, защото по принцип съм по-скоро песимистично настроен към всичко, за което не съм сигурен. И все пак това неутрално държание от нейна страна ме побърква. Дори не съм сигурен дали е свободна. Всъщност по последни данни си няма гадже, но се "занимава" с някакъв/някакви, но не мога да бъда сигурен. Вече не издържам... Просто следващият път като я видя да я целуна ли, да продължавам с късите намеци, да излезем отново, направо да си й го кажа с думи(което до сега не съм го правил никога и на сто процента ще оплескам нещата)? Дайте съвет, моля..
Последно редактирано от striker697 : 02-21-2012 на 20:24
небеса,не..! не и се нахвърляй за целувка,ако сте в неопределени отношения.Съвет е ясно какъв ще ти дадем-да излезете и да поговорите на 4 очи-друг начин,и на теория, и на практика просто няма
Намеците очевидно няма да са достатъчни,излияния в стил "не мога да съществувам без теб" пък са излишни и даже стряскащи,така че само едно нещо ти остава-съвсем дискретно,докато сте на разходка/кафе/играете мач или каквато и там съвместна дейност извършвате, да насочиш разговора в удобната посока.Това е.Поне по този начин ще си наясно как ще тръгнат нещата занапред между вас
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дръпни се и виж дали ще пристъпи към теб. И не се случва нищо повече, щото не сте си създали момента. Физически контакт някакъв имате ли? Можеш ли да я хванеш за ръката по улицата без да й се стори неудачно?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Имало е периоди, когато не сме чували дума един от друг по един-два месеца докато случайно не се засечем и през това време най-много да разпитваме някакви общи познати какво се случва с другия и толкова.. Физически контакт имаме колкото да се гушнем за здрасти и чао. Някак си колкото и да ми се е искало все не съм уцелвал момента или не ми е стискало да направя нещо повече, като да я хвана за ръката примерно.
Ако се притесняваш да си сложиш ръката на кръста й, как очакваш да си бутнеш в определен момент езика в устата й? (да не говорим за друго място)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
най-много момичето да си издейства ограничителна заповед да не я доближава на по-малко от 50 метра минимум xDD
Авторе,а доколко са ви откровени и дълбоки разговорите? Не по телефона,наживо
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Нямах в предвид буквално да й се нахвърля в момента в който я видя ами просто да изчакам по-"забил" момент като сме на саме и да го направя(както и винаги са ставали нещата при мен). Но проблема е, че като съм с нея колкото и "мило и сладко" да върви всичко, колкото и да сме близо един до друг и т.н някак си нещо в мен ми казва "не е момента" и ме спира. Буквално ме е страх да предприема каквото и да било. За първи път ми се случва.. Това е и причината до сега да не съм си слагал току-така ръката си на кръста й. Разговорите са доста добре, дълбочина има някаква, но не са нищо кой знае какво. Както казах виждаме се рядко и за кратко, така че в общи линии темата е кой какво правил през последната седмица, etc..