.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Facebook timeline

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона

Facebook timeline

Как се премахва така нареченият "дневник" ??? http://sshbg.wordpress.com/2011/10/2...book-timeline/ не се получава ... има ли друг вариант ?

Четох някъде, че ако от настройките деактивираш профила си, излезеш от регистрацията си, изчакаш 10-тина минути и пак влезеш - ще бъдеш с класическия изглед на фейсбук. Само остава отново да активираш профила си...

П.С. - Не съм го пробвал!

Аз четох, че един път като си сложиш timeline и вече не може да го махнеш. Иначе и аз търсих в Интернет да видя, но това, което бяха написали не бачкаше добре, че не си го промених

Рано или късно всички профили ще преминат на този режим, така че по-добре свиквайте.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V Виж мнението
    Рано или късно всички профили ще преминат на този режим, така че по-добре свиквайте.
    Значи да се готвя за деактивация на моя профил в такъв случай...

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    да,аз моя го деактивирам.. не че има кой знае какво интересно във фейсбук но как може да направиш нещо което не може да се маха... :X:X с две думи ФБ за нищо не става ;]]

аз лично прекарвам почти цялото си време пред компа във Фейсбук и да ви кажа на никой не му се харесва timeline-а , пробвайте това с деактивацията, може и да стане (btw не съм пробвал) , иначе до края на 2012 всички профили ще бъдат с timeline -.-

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво толкова ревете срещу тоя таймлайн не мога да разбера. Аз си го активирах още като разбрах че го има и ми харесва.

Малко по - сталкърски е, нищо повече. Дизайна е подреден, лесно за преглеждане и споделяне. И концепцията като цяло е добра.

Ама нали всички реват срещу него и вие да сте в кюпа, нищо че не знаете защо не ви харесва. Като митинг на БСП, като питат някой защо стачкува и той не знае.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Да питам, че не съм запозната. С Timeline има ли съществена разлика в Home секцията или различното е само в изгледа на профила?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Само в изгледа на профила.

Еми то повечето са свикнали с нормалния "изглед" и представата за него е идеална .. сега с този Timeline някък съвсем по друг начин изглежда ..

Голям фен Аватара на SpIdeR628
    Мен пък тоя timeline много ме кефи..хората са го измислили, за да е по-добър от предишния изглед. Та бях си изтрила фб и сега си направих нов с нова поща всичко. Въпроса ми е защо не мога да си направя timeline. Сигурно е защото профила е скоро направен..колко време трябва да мине, за да мога да си направя или има няква друга причина..???
    ♥.♦.♣.♠..ℒℴvℰ...ℜiℒℒs...Sℒℴwℓy..♠.♣.♦.♥

Цитирай Първоначално написано от Petrow Виж мнението
    да,аз моя го деактивирам.. не че има кой знае какво интересно във фейсбук но как може да направиш нещо което не може да се маха... :X:X с две думи ФБ за нищо не става ;]]
    И аз така направих!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си