- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирки...
Естествено, че не е задължилно всеки път да ми връща жеста. Не знам за вас обаче, но аз не бих била с момче, което не прави френска. На 90% съм сигурна. Рано или късно ще му изнамеря и други кусури и ще го оставя.
Един познат много обичал да лиже, ама си мисли, че клиторът е откъм гъза.
Жена, която не прави свирки не става. Попадал съм даже на момичета, които се мръщят, докато им свършваш в устата. Отвратително гадно е. Точно си свършваш и си във върховия момент и гледаш няква сбръчкана физиономия ти гълта, а лицевите й експресии са все едно насила лайна яде. Трябва да показва колко й е вкусно в тоя момент, като не се мръщи.
Temet Nosce
벨야카
Е много ясно, че не е задължително да ми "върне жеста", ама като ме остави незадоволена и възбудена, ставам нервна и много гадна.
По основната тема - Аз съм малко по-различно настроена към тях. На едно момче мога да му позволя всичко, без ограничения, стига да ми е доказал, че наистина иска да е с мен и няма да ме унижи по никакъв начин след като се разделим. Малко се отплеснах, ама идеята ми беше, че свирката я смятам за по-интимна. С едно момче, с което си легна за една нощ или пък нямам особени чувства към него - едва ли ще му направя свирка.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Преди да пробвам си мислех, че е нещо много гнусно и гадно ;д и аз нз защо ;д
Ноо след като и аз не знам как се навих да пробвам видях, че не е болка за умиране. Прекалено е да кажа, че ми харесва, всмисъл не изпитвам удоволствие от това, а от това, че виждам, че му харесва
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
не е задължително да го обичам,ако сме минали през банята преди това..
(sun)~{}*
Колкото и странно да прозвучи , защото съм момче , не бих настоявал приятелката да ми прави " свирка "
Феминистка!
А защо не цитира поста на Пантерката, същото е? Даже тя беше с една идея по-крайна
Иначе, може би е малко егоистично, но ... как да се чувства човека с теб добре (или перфектно), ако ти не се чувстваш така. : )
Аз се позамислих за малко...дали е по-гадно свирка без желание от страна на момичето, мръщене и отвращение ИЛИ липсата на такава екстра.
Все пак може би втората опция е по-гадна, но първата е в състояние моментално да секне всякакво желание...
Точно защото правя, го казвам. Не е като да съм някоя 12 годишна отвратена от нещо, което не е опитала.
Но си прекалено краен. Би отхвърлил момиче само, заради това, че не иска/не й е приятно да духа?! Ако да кажем я обичаш и ти е идеална във всичко друго... Обидно е.
До някъде те разбирам, но мисля, че е крайно. И аз не мога да разбера напълно тези, които не искат да го правят, но поне уважавам решението им.
4XCOKИ
Много е тъпо при "дай, за да получиш" и накрая да получиш едно голямо нищо.
А още по-тъпо е като си поискаш,защото вече ти е омръзнало да правиш,а накрая да оставаш насухо и ти дадат,да ти кажат,че това е било за първи и последен път,защото разбираш ли момичето,което обичаш и си и правил н пъти френска иска да скъсате защото тя ти е направила една свирка.Трябва да има двупосочно споделяне на удоволствието.
Не може само да даваш,а насреща нищо.Просто идва момент в който ти писва да не получаваш нищо,а само да даваш.
"Гнусно и неприятно на вкус било"-еми живота не е само вкусотии и мирис на виолетки(офф сега ще си помислите,че не познавам банята.точно обратното-всеки ден поне по веднъж).Мислиш ли че този който ти го прави не изпитва дискомфорт?
Дискомфорт винаги има,но май е основно в главата(т.е психически се настройваш така и изпитваш това което си представяш и мислиш).
Най-добре е да го направиш не по принуда,а за да доставиш удоволствие и да ти върнат жеста когато ти искаш,така,че да не изглежда принудително.
Самата идея, че тя знае, че на мен много ми се иска и ми доставя голямо удоволствие ще я подтикне да го направи. Ако не стане, бих си използвал думите да я убедя, но в един момент, ако се окаже тотален инат ще го възприема като нещо, което ми липсва и оттам се прецаква всичко. Идеята в главата ми, че тя е погнусена от оная ми работа и не иска да си преглътне неразбираемата погнуса.. не знам. Странно ми е. Бих уважил мнението на такова момиче, но едва ли бих бил с нея. Все пак имам избора да бъда, с която си поискам, както и тя има избора дали да ми духа или не.
Пък и любовта ще се появи, доста след като съм правил секс с нея. В началото е увлечение, влюбване, а любовта евентуално се появява на малко по-късен етап. Всичко е до напасването, химията и тн. И не вярвам да има зряло момиче, което не може да бъде убедено да прави свирки. Малко словесни трикове, които ще свършат и на двама ни добро.. от тях няма нищо лошо. Краен съм явно, ще се наложи да го преживея.
Temet Nosce
벨야카
Взе ми думите от клавиатурата.
Щрудел, не ти ли се струва напълно разбираемо? Един пич и една мадама си лягат, нея буквално я е гнус от него (защото гнусенето от свирки е точно това) и няма никакво желание да се опита да го превъзмогне. Следователно, тя не му осигурява това, от което той има нужда, как да я заобича?
Намерили сме се, хах :д
Добре, убедихте ме
Ама си звучеше грубо така директно казано. :/
4XCOKИ
По-добре грубо, отколкото премълчано.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ЛЮБИМО!!!!! Обожавам! Понякога дори предпочитам да правя свирки вместо да ме лижат. Но още не мога да разбера кое е по - предпочитано да гълтам или не. Спомням си, че първия път като гълтах ми беше малко трудно да набера смелост и после получих "А, споко, нямаше нужда" и ми стана доооста тъпичко. А и мъжката част около мен не ми позволява да си направя категорично заключение.
^Трябва да си намеря жена като тебе.
Welcome to the Jungle...