.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Тема: Свирки...

anonymous708973
    Guest
    Естествено, че не е задължилно всеки път да ми връща жеста. Не знам за вас обаче, но аз не бих била с момче, което не прави френска. На 90% съм сигурна. Рано или късно ще му изнамеря и други кусури и ще го оставя.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    На мен много ми харесва. Ако сме се харесали с някой и стигаме до леглото, няма да чакам да го заобичам, че да му направя кефа. Не е като да си лягам с вчерашни примерно, че да не го правя.
    Същата история е и при мен.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Естествено, че не е задължилно всеки път да ми връща жеста. Не знам за вас обаче, но аз не бих била с момче, което не прави френска. На 90% съм сигурна. Рано или късно ще му изнамеря и други кусури и ще го оставя.
    Един познат много обичал да лиже, ама си мисли, че клиторът е откъм гъза.

Жена, която не прави свирки не става. Попадал съм даже на момичета, които се мръщят, докато им свършваш в устата. Отвратително гадно е. Точно си свършваш и си във върховия момент и гледаш няква сбръчкана физиономия ти гълта, а лицевите й експресии са все едно насила лайна яде. Трябва да показва колко й е вкусно в тоя момент, като не се мръщи.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Е много ясно, че не е задължително да ми "върне жеста", ама като ме остави незадоволена и възбудена, ставам нервна и много гадна.
    По основната тема - Аз съм малко по-различно настроена към тях. На едно момче мога да му позволя всичко, без ограничения, стига да ми е доказал, че наистина иска да е с мен и няма да ме унижи по никакъв начин след като се разделим. Малко се отплеснах, ама идеята ми беше, че свирката я смятам за по-интимна. С едно момче, с което си легна за една нощ или пък нямам особени чувства към него - едва ли ще му направя свирка.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението

Жена, която не прави свирки не става. Попадал съм даже на момичета, които се мръщят, докато им свършваш в устата. Отвратително гадно е. Точно си свършваш и си във върховия момент и гледаш няква сбръчкана физиономия ти гълта, а лицевите й експресии са все едно насила лайна яде. Трябва да показва колко й е вкусно в тоя момент, като не се мръщи.
    Ако може да примлясква с физиономия на пълно блаженство, ще е направо идеално, а?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 02-29-2012 на 13:36

Преди да пробвам си мислех, че е нещо много гнусно и гадно ;д и аз нз защо ;д
    Ноо след като и аз не знам как се навих да пробвам видях, че не е болка за умиране. Прекалено е да кажа, че ми харесва, всмисъл не изпитвам удоволствие от това, а от това, че виждам, че му харесва

Мега фен
    Град
    <3

пф
    Не ставала. Я пък ти. Звучиш малко като егоист.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен
    не е задължително да го обичам,ако сме минали през банята преди това..
    (sun)~{}*

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Колкото и странно да прозвучи , защото съм момче , не бих настоявал приятелката да ми прави " свирка "

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    пф
    Къде е егоизмът, ако и аз го правя за нея? Няма значение коя е. Ако не прави свирки, си отива. Това е нещо, без което не мога.

Сега, ако ми кажеш, че не правиш свирки много ще ми развалиш мнението за теб :S
    Temet Nosce

벨야카

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    пф
    Феминистка!
    А защо не цитира поста на Пантерката, същото е? Даже тя беше с една идея по-крайна
    Иначе, може би е малко егоистично, но ... как да се чувства човека с теб добре (или перфектно), ако ти не се чувстваш така. : )

Аз се позамислих за малко...дали е по-гадно свирка без желание от страна на момичето, мръщене и отвращение ИЛИ липсата на такава екстра.
    Все пак може би втората опция е по-гадна, но първата е в състояние моментално да секне всякакво желание...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от ton1 Виж мнението
    Свирки правят обикновено и момичетата които са се запознали с теб преди 5 минути.Да не говорим за обич.
    това важи онли за нас дгетата, ние сме с предимство
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    това важи онли за нас дгетата, ние сме с предимство
    И ти ли бе ;д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен
    Град
    <3
    Къде е егоизмът, ако и аз го правя за нея? Няма значение коя е. Ако не прави свирки, си отива. Това е нещо, без което не мога.

Сега, ако ми кажеш, че не правиш свирки много ще ми развалиш мнението за теб :S
    Точно защото правя, го казвам. Не е като да съм някоя 12 годишна отвратена от нещо, което не е опитала.
    Но си прекалено краен. Би отхвърлил момиче само, заради това, че не иска/не й е приятно да духа?! Ако да кажем я обичаш и ти е идеална във всичко друго... Обидно е.
    До някъде те разбирам, но мисля, че е крайно. И аз не мога да разбера напълно тези, които не искат да го правят, но поне уважавам решението им.
    4XCOKИ

Повече от фен Аватара на zliat
    Много е тъпо при "дай, за да получиш" и накрая да получиш едно голямо нищо.
    А още по-тъпо е като си поискаш,защото вече ти е омръзнало да правиш,а накрая да оставаш насухо и ти дадат,да ти кажат,че това е било за първи и последен път,защото разбираш ли момичето,което обичаш и си и правил н пъти френска иска да скъсате защото тя ти е направила една свирка.Трябва да има двупосочно споделяне на удоволствието.
    Не може само да даваш,а насреща нищо.Просто идва момент в който ти писва да не получаваш нищо,а само да даваш.
    "Гнусно и неприятно на вкус било"-еми живота не е само вкусотии и мирис на виолетки(офф сега ще си помислите,че не познавам банята.точно обратното-всеки ден поне по веднъж).Мислиш ли че този който ти го прави не изпитва дискомфорт?
    Дискомфорт винаги има,но май е основно в главата(т.е психически се настройваш така и изпитваш това което си представяш и мислиш).
    Най-добре е да го направиш не по принуда,а за да доставиш удоволствие и да ти върнат жеста когато ти искаш,така,че да не изглежда принудително.

Град
    Студентски град
    Точно защото правя, го казвам. Не е като да съм някоя 12 годишна отвратена от нещо, което не е опитала.
    Но си прекалено краен. Би отхвърлил момиче само, заради това, че не иска/не й е приятно да духа?! Ако да кажем я обичаш и ти е идеална във всичко друго... Обидно е.
    До някъде те разбирам, но мисля, че е крайно. И аз не мога да разбера напълно тези, които не искат да го правят, но поне уважавам решението им.
    Самата идея, че тя знае, че на мен много ми се иска и ми доставя голямо удоволствие ще я подтикне да го направи. Ако не стане, бих си използвал думите да я убедя, но в един момент, ако се окаже тотален инат ще го възприема като нещо, което ми липсва и оттам се прецаква всичко. Идеята в главата ми, че тя е погнусена от оная ми работа и не иска да си преглътне неразбираемата погнуса.. не знам. Странно ми е. Бих уважил мнението на такова момиче, но едва ли бих бил с нея. Все пак имам избора да бъда, с която си поискам, както и тя има избора дали да ми духа или не.

Пък и любовта ще се появи, доста след като съм правил секс с нея. В началото е увлечение, влюбване, а любовта евентуално се появява на малко по-късен етап. Всичко е до напасването, химията и тн. И не вярвам да има зряло момиче, което не може да бъде убедено да прави свирки. Малко словесни трикове, които ще свършат и на двама ни добро.. от тях няма нищо лошо. Краен съм явно, ще се наложи да го преживея.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Пък и любовта ще се появи, доста след като съм правил секс с нея.
    Взе ми думите от клавиатурата.
    Щрудел, не ти ли се струва напълно разбираемо? Един пич и една мадама си лягат, нея буквално я е гнус от него (защото гнусенето от свирки е точно това) и няма никакво желание да се опита да го превъзмогне. Следователно, тя не му осигурява това, от което той има нужда, как да я заобича?

Намерили сме се, хах :д

Мега фен
    Град
    <3
    Добре, убедихте ме
    Ама си звучеше грубо така директно казано. :/
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Chacho
    По-добре грубо, отколкото премълчано.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Добре, убедихте ме
    Ама си звучеше грубо така директно казано. :/
    Вярно е... ама какъв е смисълът да се увърта?
    Много ме съмнява да зарежа някого с думите "Не ми правиш френска, значи нищо няма да се получи между нас", но всъщност точно това ще си е причината.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    ЗА,ако не е на случаен човек.

Иначе да,имам си сериозен приятел и му правя.

Мега фен Аватара на babity
    ЛЮБИМО!!!!! Обожавам! Понякога дори предпочитам да правя свирки вместо да ме лижат. Но още не мога да разбера кое е по - предпочитано да гълтам или не. Спомням си, че първия път като гълтах ми беше малко трудно да набера смелост и после получих "А, споко, нямаше нужда" и ми стана доооста тъпичко. А и мъжката част около мен не ми позволява да си направя категорично заключение.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Трябва да си намеря жена като тебе.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    ЛЮБИМО!!!!! Обожавам! Понякога дори предпочитам да правя свирки вместо да ме лижат. Но още не мога да разбера кое е по - предпочитано да гълтам или не. Спомням си, че първия път като гълтах ми беше малко трудно да набера смелост и после получих "А, споко, нямаше нужда" и ми стана доооста тъпичко. А и мъжката част около мен не ми позволява да си направя категорично заключение.
    +1
    Аз се чудя дали да набера смелост да глътна, не съм сигурна за реакцията му после и как ще ме гледа .. Не знам дали няма да го е гнус после или нещо такова, въпреки че това все пак си е негово, но не знам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си